Disclaimer

Odricanje od odgovornosti (Disclaimer)

FILM-mag.net internetska je stranica otvorenog sadržaja kojoj je cilj posjetiteljima pružiti informacije vezane za film i filmu bliske umjetnosti u Hrvatskoj i u svijetu.

Informacije pružene na ovim stranicama temelje se na informacijama koje su dostupne javnosti. FILM-mag.net u najvećoj mogućoj mjeri pokušao je osigurati pouzdanost objavljenih informacija, kao i pri odabiru izvora informacija koji su korišteni.

Svi potpisani tekstovi i fotografije su autorski. Sva prava su pridržana.

Autorski tekstovi i baze podataka ne mogu se reproducirati, distribuirati ili objavljivati od strane bilo koga, za bilo koju svrhu bez prethodne izričite suglasnosti Uredništva i/ili Izdavača (molimo kontaktirajte film[@]film-mag.net).

Fotografije koje nisu potpisane, novinarski su materijal odobren za objavljivanje od strane institucije čije su vlasništvo.

FILM-mag.net ne preuzima odgovornost koja proizlazi iz korištenja internetske stranice te nije odgovorna za gubitak ili štetu koja uključuje posljednični gubitak ili štetu nanesenu korisniku informacija s internetske stranice. Internetsku stranicu koristite (uključujući poveznice na treće osobe) isključivo na vlastiti rizik i isključivo ste sami odgovorni za odgovorajuću zaštitu svojih podataka i opreme.

FILM-mag.net sadrži poveznice na druge internetske stranice trećih osoba, a vlasnici tih stranica na koje se dolazi poveznicama odgovorni su za svoje sadržaje.

Za  informacije koje nam ustupite putem kontakt obrazaca ne odgovoramo.