Razmaženi mačak uzima zdravo za gotovo sretan život i ljubav koju dobija od dobrodušne i strastvene studentica Rose koja ga je spasila. Kad izgubi svoj deveti život, sudbina se umiješa i uputi ga na transformativno putovanje.

Fotografiju ustupio TMDB

Beckett se nađe u zagrobnom životu koji se nalazi na granici između neba i čistilišta. Euforično bijelo svjetlo je posvuda, ali stvari se kreću s birokratskom učinkovitošću nedovoljno financiranog DMV-a. Kad konačno uspije razgovarati s predstavnikom korisničke službe, moći će razgovarati o još 10 života na zemlji u sklopu eksperimentalnog programa rehabilitacije narcisoidnih životinja. Jedina kvaka? Nijedan od tih života neće biti mačji.

Kad se Beckett vrati u Roseinu kuću, umjesto toliko očekivanog povratka svom letargičnom načinu života, brzo biva izbačen natrag na ulicu – jer to je ono što radite s oposumima. Ali nije on jedini u opasnosti. Dok umire i vraća se u sve neugodnijim životinjskim oblicima, počinje sumnjati da je njegov nekadašnji (a nadamo se i budući) vlasnik u stvarnoj opasnosti.

’10 života’ kreće u redovnu kino distribuciju 25.7.2024.

Informacije o filmu:

10 života
10 Lives (2024.)
Redatelj: Christopher Jenkins
Glasovi: Mo Gilligan, Simone Ashley, Sophie Okonedo, Bill Nighy
Žanr: animirani, obiteljski, komedija, fantasy
Trajanje: 88 min.
Država: Velika Britanija, Kanada, Francuska, Kina, SAD
Distribucija: Editus

10 života – GFM Animation
10 Lives – IMDb

[izvor informacije Editus]