SVIJET JE UTIHNUO! POGLEDAJTE ZAŠTO U TRAILERU DUGO OČEKIVANIOG PREQUELA ‘MJESTO TIŠINE: DAN PRVI’

Zagreb 8.02.2024. – Predstavljamo zastrašujući trailer i plakat filma “Mjesto tišine: Dan prvi” studija Paramount u distribuciji Blitz filma. Horor-triler redatelja Michaela Sarnoskog u kojem glavnu ulogu nosi oskarovka Lupitu Nyong’o stiže u kina 27.lipnja. ove godine.

Fotografiju ustupio CineStarTVChannels

Mjesto tišine Johna Krasinskog je 2018. postao instant hit među fanovima post-apokaliptičnih priča i horor filmova. 2021. godine uslijedio je nastavak koji je pratio obitelj Abbott iz prvog dijela. Drugi film je dao mali uvid u ono što se događalo prije nego su svijetom zavladala bića koja hvataju ljude na svaki pa i najmanji šum, a ove godine izlazi proširena priča o tome kako je sve započelo. Priča nas tako vodi na prvi dan pa u traileru jasno vidimo dolazak tajanstvenih bića koja su promijenila svijet. Radnja prati ženu koja se suočava s invazijom bića koja svoje žrtve u New Yorku love putem zvuka.

Za scenarij su zaslužni Michael Sarnoski, te John Krasinski i Bryan Woods, dvojac zaslužan za “Mjesto tišine”. Glumačku ekipu uz Lupitu Nyong’o čine i Joseph Quinn, Alex Wolff i Denis O’Hare s tim da Djimon Hounsou ponavlja svoju ulogu iz Mjesta tišine 2.

Pogledajte trailer, pomno slušajte i pažljivo se krećite, , ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti…

„Mjesto tišine: Dan prvi” studija Paramount u distribuciji Blitz filma u kina stiže 27.lipnja 2024.

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm

[izvor informacije Blitz Film & Video]