Zločin u Hollywoodu
Last Looks (2021.)
Redatelj: Tim Kirkby
Glumci: Charlie Hunnam, Morena Baccarin, Mel Gibson
Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 110 min
Država: SAD
Distribucija: Duplicato Media

Sadržaj:
Charlie Waldo je bivši detektiv koji živi minimalističkim i samotnjačkim načinom života duboko u šumi. Iza sebe je ostavio uspješnu karijeru i djevojku Lorenu kako bi platio samonametnutu kaznu radi groznog propusta u jednom od prethodnih slučajeva na kojima je radio. Njegov će miran život biti iznenada prekinut kada bude primoran da radi kao privatni detektiv i istraži ubojstvo supruge jedne ekscentrične TV zvijezde. Izuzetno brz i ludo zabavan akcijski triler temeljen na istoimenom romanu u kojem glavne uloge imaju popularni Charlie Hunnam te dvostruki oskarovac Mel Gibson.

Zločin u Hollywoodu – Netflixmovies.com
Last Looks – IMDb


Divljaci
Divljaci (2022.)
Redatelj: Dario Lonjak
Glumci: Alen Liverić, Branko Janković, Dejan Aćimović, Borko Perić, Slavko Sobin, Maja Jurić, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Emir Hadžihafizbegović
Žanr: akcija, komedija
Trajanje: 94 min
Država: Hrvatska
Distribucija: Alka Film

Sadržaj:
Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp.

Divljaci – Film-mag.net
Divljaci – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Kino Kinoteka, Art-kino Croatia, Kino Metropolis i IMDb]