Jeste li znali?

Da je 2022. godina naša okrugla rođendanska obljetnica u kojoj slavimo 20 godina postojanja! A budući da volimo slavlja, umjesto da ročkas obilježimo na jedan datum, cijele 2022. trudit ćemo se uveseljavati vas, a tome će naravno pridonijeti i mnoga vrhunska djela koja vas očekuju.
U ovih 20 godina objavili smo brojne naslove svjetske i domaće književnosti za koje smo se beziznimno trudili da budu kvalitetni i relevantni. Svaki naslov promišljeno je odabran, gotovo uvijek u prijevodu s izvornog jezika naših renomiranih prevoditeljica i prevoditelja, a svaka naslovnica unikatni je rad iskusnih dizajnera. Tijekom svih ovih godina naši su naslovi i autori osvojili brojne nagrade, od Nobelove, Bookera, Gouncourta pa do Nagrade Gjalski, Janko Polić Kamov te Nagrade tportala za naše domaće autore, i to čak tri puta u posljednje četiri godine. Nagrade su okrunile i naše prevoditelje i dizajnere s kojima redovito surađujemo.

Usprkos prilikama za širenje, odlučili smo ostati na manjem broju naslova godišnje kako bismo održali razinu kvalitete i ne dopustili si odstupiti od naših vrijednosti u procesu objavljivanja knjiga. Ovim putem zahvaljujemo svima koji nam pomažu u našem malom pogonu — prevoditeljima, lektorima, dizajnerima, knjižničarima, knjižarima, dostavljačima, tiskarama, studentima koji nam uskoče kada treba, zatim medijima, književnim kritičarima, organizatorima književnih sajmova i festivala, book blogerima i svima koji iskazuju interes za čitanje i promociju naših knjiga te prepoznaju njihovu kvalitetu i našu predanost književnosti.
I naravno, hvala našim dragim čitateljicama i čitateljima, znamo da je klišej, ali bez vas stvarno ne bi bilo ni nas.

I zato u novu godinu ulazimo darivanjem pa sve koji žele sudjelovati u nagradnoj igri pozivamo da posjete našu Facebook stranicu gdje treba učiniti sljedeće:
lajkajte nas, dijelite objavu, označite knjigoljupce u komentaru i uđite u novu 2022. godinu s našom rođendanskom torbom za knjige koju je osmislila dizajnerica Narcisa Vukojević! Darujemo dvije torbe, a sretne dobitnice ili dobitnike biramo u nedjelju, 9. siječnja. Sretno!

Za pregled i kupnju izdanja Naklade OceanMore posjetite našu web-knjižaru.
Knjige se mogu naručiti telefonom +385 1 3041854 ili mailom prodaja@oceanmore.hr.

FACEBOOK  INSTAGRAM  TWITTER

[izvor informacije OceanMore]