Prosinac 2021. u ZPC-u donosi čak četiri premijerna naslova, a započet će gostovanjem predstave Klown Zadarskog plesnog ansambla. Riječ je o multimedijskoj plesnoj predstavi autorice i izvođačice Mateje Bilosnić. Na temelju arhetipskih figura dvorske lude i klauna, Bilosnić stvara autentičnu scensku osobnost, neoklauna koji spaja elemente suvremenog plesa, klaunerije, kabareta i pop-koncerta.

Fptografiju ustupio ZPC

Stvari jesu i nisu kakve jesu, nova predstava autorica Eni Vesović i Mirne Rustemović na rasporedu je premijerno 4. prosinca.

Tematsko je uporište predstave Usred svega koreografkinje Vesne Mimice psihologija Gestalta, a izvodi je dvojac Branko Banković i Matija Gašpari, pretpremijerno i premijerno 7. i 8. prosinca.

U koreografiji Mateje Miković pret/premijerno 10. i 11. prosinca slijedi predstava Boys, Boys, Boys.

Posljednja je premijera u ovoj godini Bestjelesno autorskog dvojca Mia Zalukar i Bruno Isaković, na rasporedu 17. i 18. prosinca.

Reprizne izvedbe predstave Playing Reality autorica Koraljke Begović i Jasne Jasne Žmak pogledajte 14. prosinca, a operu Ćelava pjevačica u produkciji Akademije dramske umjetnosti 21. i 22. prosinca.

Ulaznice za sve predstave kupite ili rezervirajte putem naše mrežne stranice www.zagrebackiplesnicentar.hr 

Vidimo se u ZPC-u, ponesite masku!

Kako biste se kod nas i dalje osjećali sigurno i opušteno, ZPC poduzima sve propisane epidemiološke mjere. Broj mjesta je smanjen  kako bi se održao sigurnosni razmak, a prostor se redovito dezinficira. Napominjemo da je prilikom dolaska na predstavu potrebno ponijeti masku. Na ulazu se svim gledateljima mjeri temperatura te je obavezna dezinfekcija ruku. Molimo publiku da svoje ulaznice, ako su u mogućnosti, svakako kupuju online na web stranici ZPC-a (ulaznice će se i dalje moći kupiti i na blagajni uz poštivanje epidemioloških mjera).

RASPORED PREDSTAVA


/1.12./ 20:00

KLOWN

/4.12./ 20:00

STVARI JESU I NISU KAKVE JESU

/7 i 8.12./ 20:00
USRED SVEGA

/10. i 11.12./ 20:00
BOYS, BOYS, BOYS

/14.12./ 20:00
PLAYING REALITY

/17. i 18.12./ 20:00
BESTJELESNO

/21.12/ 20:00 i 22.12/ 21:00
Opera ĆELAVA PJEVAČICA

Za sve ostale informacije o programu i ulaznicama za predstave, posjetite službenu web stranicu Zagrebačkog plesnog centra. Svoje ulaznice možete kupiti na našoj web stranici ili rezervirati na blagajna@zagrebackiplesnicentar.hr ili na broj telefona 01/6189-656.

[izvor informacije Zagrebački plesni centar]