AKO STE OD RIJETKIH KOJI JOŠ NISU VIDJELI NOVI TRAILER FILMA ‘THE BATMAN’. Vrijeme je da odmah ispravite takav propust! Naime, trailer filma je u samo 24 sata na YouTubeu imao preko 13 milijuna pregleda.

Studio Warner Bros. Pictures je u subotu navečer u sklopu DC Fandome-a objavio novi trailer dugoočekivanog filma THE BATMAN, redatelja Matta Reevesa (redatelja franšize “Planet majmuna”) sa Robertom Pattinsonom (posljednji film “Tenet,”) u glavnoj ulozi. Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada je mračnu ulogu preuzeo Robert Pattinson.

Obožavatelji u komentarima nisu skrivali svoje uzbuđenje. Jedan od njih je napisao: “Ovo izgleda zastrašujuće nadmoćno! Ne bih se želio petljati s Batmanom Roberta Pattinsona. Što se tiče Colina Farrella, nikad ne bih pretpostavio da je Pingvin.” Drugi je pak komentirao: “Nevjerojatno je da se ispod ovog Batman kostima nalazi Robert Pattinson! A on je tako mračan i zao. Nije samo Crni vitez, već i anđeo osvete. Siguran sam da će ovaj film biti jedan od najbolji u 2022.“

Zvjezdanu ekipu čini poznata Gothamova postava čije uloge nose Zoë Kravitz kao Selina Kyle; Paul Dano kao Edward Nashton; Jeffrey Wright kao James Gordon; John Turturro kao Carmine Falcone; Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson; te Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis kao Alfred; i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot.

Scenaristi filma su Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

THE BATMAN u distribuciji Blitza, u kina dolazi u ožujku 2022., u 3D, 2D i IMAX formatima.

The Batman – IMDb

[izvor informacije Blitz Film & Video]