New York 2058., grad budućnosti, tehnološkog napretka i mračnih tajni. Grad u kojem se, unatoč izvanrednim genetičkim postignućima, ubojstva i dalje događaju. Prva žrtva pronađena je jedne kišne noći kako leži na pločniku. Druga je ubijena ispred zgrade. Obje su bile lijepe i vrlo uspješne žene. Njihovi glamurozni životi punili su novinske stupce, a njihovi intimni odnosi s moćnicima i bogatašima poticali govorkanja. Na čelo istrage postavljena je Eve Dallas, odlučna, snažna i karizmatična poručnica koja živi za svoj posao i neće odustati dok pravda ne bude zadovoljena. Eve slijedi svaki trag kako bi pronašla ubojicu. Kada otkrije da je sa žrtvama bio povezan i njezin ljubavnik Roarke, njihov ionako krhak odnos ponovno će se naći na kušnji.

Slavni u smrti uzbudljiv je nastavak romana Goli u smrti, prvog dijela međunarodno uspješnog serijala U smrti koji najprodavanija autorica s popisa bestselera New York Timesa, Nora Roberts, piše pod pseudonimom J. D. Robb. Nevjerojatni obrati, jaki likovi, istraga koja neprekidno zalazi u slijepe ulice, obiteljske tajne i poroci, i uzbudljiva ljubavna priča… savršeno su posloženi u ovom izvanrednom trileru o životu i smrti u 21. stoljeću.

„Napeta, sjajno ispričana priča, čudesna – i možda jedinstvena – kombinacija vrhunske napetosti, detektivske priče i naglašeno romantične senzualnosti.“
Library Journal

„Pisala ona kao J. D. Robb ili pod svojim pravim imenom, volim Noru Roberts. To je žena koja jednostavno ne zna napisati lošu priču. Jedinstveno i uzbudljivo štivo o Eve Dallas, koja je nevjerojatno snažna i nevjerojatno seksi.“
– Stephen King

Nora Roberts američka je autorica više od 225 romantičnih romana. Piše kao J. D. Robb za seriju In Death, a napisala je i pod pseudonimima Jill March, a za publikacije u Velikoj Britaniji kao Sarah Hardesty. Nora Roberts bila je prva autorica privedena u Kuću slavnih Američkih pisaca romantike.

Informacije o knjizi:

J. D. Robb
Slavni u smrti

Izdavač: V.B.Z. d.o.o
Područje: Roman
Uvez: Meki uvez
Oznake: Krimić / triler, roman
Jezik: Hrvatski
Biblioteka: Ambrozija
Godina izdanja: 2020
Format: 13,5*20
Broj stranica: 304
ISBN: 978953523131

[izvor informacije V.B.Z.]