PUTOKAZI PREDSTAVLJAJU NOVI SINGL I SPOT “IGRALICA”

Nakon singla i spota “TanTanatos Filip Frank remix”, Putokazi predstavljaju i novi singl s četrnaestog albuma „Meandri“. Riječ je o pjesmi “Igralica”, dojmljivom singlu koji će vas zaintrigirati snažnom energijom i inovativnim zvukom te potaknuti na promišljanje svijeta oko vas.

Fotografiju ustupili Putokazi

“Jer protiv svijeta da ne poludiš, ponekad  treba kriknuti, smoći snage pljunuti u lice da bi se igralo sa životom, po njegovom rubu, po rubu njegova ruba i preko toga ruba. Ne moraš biti Bukowski niti naš Kamov, možeš biti tek ti koji ne pristaješ na smrt puno prije nego što premineš”, poručuju Putokazi .

“Igralica“ je četvrti po redu video zapis s albuma „Meandri“, a redateljica je i ovaj put mlada i talentirana umjetnica Gea Rajić„Kroz teatralnu scenu i koreografski dinamizirane pokrete „Igralica“ prkosi Smrti i njezinim posljedicama. Dječja igra poprima karakter obreda, izazivajući pritom u promatraču emocije napetosti i tjeskobe. Crno bijeli kadrovi označuju razliku između Života i Smrti, početne i završne točke, dok crvena boja naglašava jačinu spektra osjećaja koje doživljavamo u međuvremenu.“

Legendarni riječki “Putokazi” ove godine slave punih trideset i šest godina postojanja novim albumom “Meandri”.  “Odlučili smo zagrebati najdublje. Dosljedni sebi, uronili smo u novi projekt od početka do smrti. Skladbe u “Meandrima” Putokaza su putovanja koja izmjenjuju tijek, korita Rječine, oštro i krivudavo s promjenama pravca, ali uvijek s konačnim ciljem. Konačnim poput smrti, koja je uvijek na koncu novog početka.kažu o novom projektu Putokazi.

Autorica pjesama i vokalnih aranžmana je Miranda Đaković, ujedno i glazbena producentica, a uz nju se kao producenti potpisuju glazbeni aranžeri albuma Zoran Majstorović i Iztok Turk.

FACEBOOK | Putokazi

Potraži nas na društvenim mrežama:

Dallas records Dallas records Dallas records Dallas records
Dallas records Glazbu potraži u Dallas Music Shopu:

Dallas Music Shop Rijeka
dms-rijeka@mars-music.hr
Splitska 2a, Rijeka
051/332-524

[izvor informacije Putokazi]

Facebook