Otvorene su prijave za volontiranje na jubilarnom 25. izdanju Splitskog filmskog festivala, koji će se održati od 10. do 17. rujna 2020. godine.

Volonteri će imati priliku za upoznavanje s raznim segmentima  zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu  jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika festivala.

Budite dio festivalske ekipe i uključite se u jednu od naših službi: Hospitality (zadužena za domaće i međunarodne goste), Press (komunikacija s medijima i predstavljanje programa – društvene mreže), Tehnička služba (prijem kopija, projekcije filmova) te Ostalo (drugi važni poslovi vezani za realizaciju Festivala).

Punoljetnost je uvjet, a poželjno je poznavanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Položen vozački ispit B kategorije je prednost, ali nije uvjet.

Kratak životopis i obrazloženje motivacije za prijavu molimo ispuniti obrazac na službenoj  stranici festivala http://www.splitfilmfestival.hr/hr/poziv-volonterima/ Ili se prijaviti na mail adresu (subject: volonteri)   press@splitfilmfestival.hr 

Krajnji rok za prijavu je 1.09.2020

[izvor informacije Splitski filmski festival]