POVRATAK U ZEMLJU ZOMBIJA
VIDEO: Kako je sniman nastavak kultnog klasika
Od 17.10. u kinima!

Ove jeseni vraćamo se u najzabavnije mjesto na svijetu –  zemlju zombija, i jedva smo dočekali!

Zombieland: Double Tap ; Fotografiju ustupio CF

Desetljeće nakon što je film „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, stara ekipa se iznova okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ove godine starom društvu se pridružuju neki novi članovi s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu.
Film “Povratak u zemlju zombija” u domaća kina dolazi ovog listopada a kakva točno zabava i avantura nas očekuje pogledajte u posebnom prilogu o snimanju filma u kojemu sami glumci otkrivaju što ih je u nastavku najviše oduševilo i zbog čega će ovaj film oduševiti stare ali i stvoriti nove fanove Zombielanda.

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij zaslužni su Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred).


 
U „Povratku u zemlju zombija“ Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uvjetima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubojica morat će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.       

“Povratak u zemlju zombija” u kinima od 17.10.2019.

Zombieland: Double Tap – IMDb