Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019.)
Redatelj: David Leitch
Glumci: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Žanr: Akcija, triler
Trajanje: 136 minuta
Država: SAD

Sadržaj:

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, ‘Brzi i žestoki’ franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu ‘Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw’.

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu ‘Brzi i žestoki 7’, dvojac se neprestano sukobljava i pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje ‘Brzih i žestokih’ dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta ‘Brzih I žestokih’, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.

‘Kako Hobbs & Shaw spašavaju svijet’ u filmu prepunom akcije i testosterona saznajte u hrvatskim kinima od 1.8.2019.

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw – Movie Site
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Art kino Croatia i IMDb]