JUMANJI: IDUĆA RAZINA
Legendarna ekipa vraća se u igru!
Predstavljamo prvu kino najavu!

Sve što ste znali o najpoznatijoj igri na svijetu promijenit će se jer ove godine Jumanji nas vodi na sljedeću razinu! Držite se čvrsto jer ovoga puta Jumanji ne oprašta. O čemu se točno radi i kakva nova Jumanji uzbuđenja nas očekuju ove godine pogledajte u prvoj kino najavi filma!

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli?

Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kako i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.


S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. g. kada je nezaboravni Robin Williams izašao iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i „neživotinjama“. Pretprošle godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavali s glavnim negativcima i izvlačili živu glavu. „Jumanji: Iduća razina“ direktan je nastavak ova dva filma ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

„Jumanji: Dobrodošli u igru“ 2017. godine poharao je kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo 100.000 gledatelja. Najnoviji nastavak vodi nas na iduću razinu zabave i avanture!

Avanturistički hit JUMANJI: IDUĆA RAZINA u domaća kina stiže ovog prosinca!

Jumanji: The Next Level – IMDb

[izvor informacija Continental film]