Domino
Domino (2019.)
Redatelj: Brian De Palma
Glumci: Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce
Žanr: kriminalistički, triler
Trajanje: 89 minuta
Država: Danska

Sadržaj:
Tražeći pravdu za ubojstvo svog partnera od strane člana ISIS-a, policajac iz Kopenhagena se nađe usred igre mačke i miša s dvoličnim agentom CIA-e, koji koristi ubojicu kao pijuna kako bi uhvatio druge članove ISIS-a. Hitchcockov učenik, majstor stiliziranih trilera i napetih obrata, redatelj filma Nemoguća misija – Brian De Palma – donosi napeti triler o policajcu koji traži pravdu za ubojstvo partnera.

Domino – johnnyalucard.com
Domino – IMDb


Ibiza
Ibiza (2019.)
Redatelj: Arnaud Lemort
Glumci: Christian Clavier, Mathilde Seigner, Olivier Marchal, Frédérique Bel, Louis-Do de Lencquesaing
Žanr: komedija
Trajanje: 86 minuta
Država: Francuska

Sadržaj:
Philippe i Carole, netom oboje razvedeni, tek su se upoznali. Zaljubljen preko ušiju, Philippe će učiniti sve da udobrovolji Caroleino dvoje tinejdžera, stoga njezinu sinu nudi ultimatum: ako maturira, može izabrati mjesto gdje će svi otići na ljetovanje. A to će biti- Ibiza. Philippeu, koji je navikao na miran odmor, ovo će biti potpuni šok.

Ibiza – www.allocine.fr
Ibiza – IMDb


Stuber
Stuber (2019.)
Redatelj: Michael Dowse
Glumci: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Mira Sorvino, Karen Gillan, Iko Uwais
Žanr: komedija
Trajanje: 93 minuta
Država: SAD

Sadržaj:
Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu (Kumail Nanjiani), pokupi putnika (Dave Bautista) za kojeg se ispostavi da je policajac u potjeri za brutalnim ubojicom, morat će se potruditi zadržati zdrav razum, svoj život i pet zvjezdica za vožnju. Profesionalni hrvač Dave Bautista i popularni američki stand up komičar Kumail Nanjiani nasmijat će vas do suza u urnebesnoj komediji o vozaču Ubera.

Stuber – Movie Site
Stuber – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Art kino Croatia i IMDb]