Premijera novog spota Kojoti feat. Kand┼żija!

Pra─çeni uspjehom povratni─Źkog albuma ”Sve je pod kontrolom?”, Kojoti ─çe u petak 26. travnja premijerno na portalu Jutarnji.hr u 10:00 h te u 18:00 sati na CMC televiziji predstaviti novi video spot za singl ‘Sve je pod kontrolom’.

Kako u pjesmi, tako i u spotu, ulogu gosta odigrao je genijalni osje─Źki reper Kand┼żija. Video sniman u Tvornici Kulture vizualno prati prethodne spotove s posljednjeg albuma Kojota: ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Ljubav u kvaru’, ‘Nova rije─Ź’ i ‘Evolucija ide u pogre┼ínom smjeru’, a sve ih potpisuje jedan od trenutno najanga┼żiranijih redatelja glazbenih spotova, Dalibor Bari─ç.

Ovih dana Kojote na koncertu mo┼żete uloviti: Chill & Grill festivala na Bundeku 29. travnja te 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

Nakon 17 godina pauze, po─Źetkom o┼żujka za diskografsku ku─çu Dancing Bear Kojoti su objavili ─Źetvrti studijski album ‘Sve je pod kontrolom?’ koji je do─Źekan izvrsnim recenzijama koje su ga, iako smo tek u prvom kvartalu godine, okarakterizirale kao ‘najbolji rock album godine’ (music-box.hr) te kao ‘najbolji comeback ikad u povijesti regionalne glazbe’ (dopmagazin.com) dok je Aleksandar Draga┼í, glazbeni kriti─Źar Jutarnjeg lista napisao ”Za razliku od niza comeback albuma iz 21. stolje─ça koji su poslu┼żili za podgrijavanje stare slave, ‘Sve je pod kontrolom?’ Kojota je zakuhan ukusnije od svih prija┼ínjih albuma. Zvu─Źi, svje┼że, iskri─Źavo i nabrijano. S ovim albumom Kojoti se mogu ponositi kao najboljim u opusu!

Kojoti se trenutno pripremaju za ljetne koncerte koji ─çe se protegnuti od Hrvatske do Srbije, a me─Ĺu prva dva otkrivena su onaj u sklopu Chill & Grill festivala na Bundeku 29. travnja te 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

”Sve je pod kontrolom?” je objavljen na CDu i donosi jedanaest pjesama:

 1. Sram
 2. Ljubav u kvaru
 3. Mi ne pripadamo tu
 4. Tu─Ĺe luke
 5. Evolucija ide u pogrešnom smjeru
 6. Oprosti što te volim
 7. Sve je pod kontrolom feat. Kand┼żija
 8. Nova rije─Ź
 9. Da li znaš moje ime? feat. Luka TBF
 10. Prekrasan dan
 11. Dan

Kojoti su:
Bobo Gruji─Źi─ç ÔÇô bubanj
Vanja Marin – bas
Davor Viduka – gitara
Alen Marin – glas

Webshop
Deezer

[izvor informacije Dancing Bear]