26/04/2019

Premijera novog spota Kojoti feat. Kandžija!

Praćeni uspjehom povratničkog albuma ”Sve je pod kontrolom?”, Kojoti će u petak 26. travnja premijerno na portalu Jutarnji.hr u 10:00 h te u 18:00 sati na CMC televiziji predstaviti novi video spot za singl ‘Sve je pod kontrolom’.

Kako u pjesmi, tako i u spotu, ulogu gosta odigrao je genijalni osječki reper Kandžija. Video sniman u Tvornici Kulture vizualno prati prethodne spotove s posljednjeg albuma Kojota: ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Ljubav u kvaru’, ‘Nova riječ’ i ‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’, a sve ih potpisuje jedan od trenutno najangažiranijih redatelja glazbenih spotova, Dalibor Barić.

Ovih dana Kojote na koncertu možete uloviti: Chill & Grill festivala na Bundeku 29. travnja te 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

Nakon 17 godina pauze, početkom ožujka za diskografsku kuću Dancing Bear Kojoti su objavili četvrti studijski album ‘Sve je pod kontrolom?’ koji je dočekan izvrsnim recenzijama koje su ga, iako smo tek u prvom kvartalu godine, okarakterizirale kao ‘najbolji rock album godine’ (music-box.hr) te kao ‘najbolji comeback ikad u povijesti regionalne glazbe’ (dopmagazin.com) dok je Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar Jutarnjeg lista napisao ”Za razliku od niza comeback albuma iz 21. stoljeća koji su poslužili za podgrijavanje stare slave, ‘Sve je pod kontrolom?’ Kojota je zakuhan ukusnije od svih prijašnjih albuma. Zvuči, svježe, iskričavo i nabrijano. S ovim albumom Kojoti se mogu ponositi kao najboljim u opusu!

Kojoti se trenutno pripremaju za ljetne koncerte koji će se protegnuti od Hrvatske do Srbije, a među prva dva otkrivena su onaj u sklopu Chill & Grill festivala na Bundeku 29. travnja te 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

”Sve je pod kontrolom?” je objavljen na CDu i donosi jedanaest pjesama:

 1. Sram
 2. Ljubav u kvaru
 3. Mi ne pripadamo tu
 4. Tuđe luke
 5. Evolucija ide u pogrešnom smjeru
 6. Oprosti što te volim
 7. Sve je pod kontrolom feat. Kandžija
 8. Nova riječ
 9. Da li znaš moje ime? feat. Luka TBF
 10. Prekrasan dan
 11. Dan

Kojoti su:
Bobo Grujičić – bubanj
Vanja Marin – bas
Davor Viduka – gitara
Alen Marin – glas

Webshop
Deezer

[izvor informacije Dancing Bear]