Jučer je na svom instagram profilu glumica Margot Robbie podijelila svoju prvu sliku iz nadolazećeg filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’ u kojem glumi lik brutalno ubijene glumice Sharon Tate.

Film Once ‘Once Upon a Time in Hollywood’ u kina stiže u kolovozu 2019. godine ali je već sad uzburkao medije i javnost zbog poznatih glumačkih imena koja se pojavljuju u filmu: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Burt Reynolds, Tim Roth, dobitnik nagrade Oscar Al Pacino, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond i Julia Butters.

Margot Robbie ; Ustupio CF

Prije ove na svom instagram profilu prvu fotografiju iz filma, na kojoj su on i Brad Pitt, objavio je Leonardo DiCaprio. Inače, radio se o najnovijem filmskom ostvarenju redatelja i scenarista, dobitnika Oscara, Quentina Tarantina kojemu je ovo deveti film.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ priča je o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji u vrijeme ubojstva koje je počinio Charles Manson sa svojom grupom 1969. godine u Los Angelesu. Radnja filma odvija se u Los Angelesu 1969. na vrhuncu hippy pokreta Hollywooda.

Dva vodeća lika su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt). Obojica se bore za svoj uspjeh u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate…

Once Upon a Time in Hollywood – IMDb

[izvor informacija Continental film]