PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI u VELIKOJ DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG

Velika dvorana Vatroslava Lisinskog 06. veljače 2018. otvara Vam vrata u glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey

Velika dvorana Vatroslava Lisinskog pružit će savršen ugođaj za glamurozni vrhunac intrigantne trilogije. Pedeset nijansi slobodniji mogao bi ugodno iznenaditi i one skeptične.


Pedeset nijansi slobodniji ; Ustupio Editus

Posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James na velika platna donosi filmski spektakl za kraj. Romantika, napetost, triler i akcija u životima novopečenog bračnog para. Stari dvojac u novim okolnostima. Udobno se smjestite i pripremite za neočekivano.

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell i popularna pjevačica Rita Ora.

Christian i Anastasia, sada imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa. No, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti, a napetost i akcija ovog puta sele van Crvene Sobe.

U čarobnom ambijentu Velike dvorane Vatroslava Lisinskog pogledajte pretpremijerne projekcije 6. (svečano otvaranje filma) i 7. veljače, te redovne projekcije 8., 9. i 10. veljače 2018. Ulaznice su u prodaji od petka 12.1.2018., a cijene iznose 39 kn za pretpremijerne i 37 kn za redovne projekcije.

Gospodin i gospođa Grey vas očekuju. Vidimo se u Velikoj dvorani Vatroslav Lisinski.

[izvor informacije Editus]

Erotska drama 'Pedeset nijansi slobodniji' u Lisinskom, >http://film-mag.net/wp/?p=34460. Fotografije ustupio Editus

Posted by F.I.L.M. on 11. siječnja 2018