B. A. Paris
Iza zaključanih vrata

Strani naslov: Behind Closed Doors
2016.
Prijevod: Dado Čakalo
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 9789531420457
Uvez: Meki
Širina: 140
Visina: 200
Strane: 328
Broj stranica: 264

Mnogo je, naizgled, savršenih parova oko nas. Jack i Grace čine se upravo takvima. On je naočit, a usto i bogat muškarac. Ona je lijepa, elegantna žena i savršena domaćica. Njegovo joj bogatstvo dopušta da se ne mora zaposliti, a pažnja koju poklanja njezinoj oboljeloj sestri velikodušna je i dirljiva. Očarali su društvo u kojem se kreću, no naći se s Grace nasamo njezinim novim prijateljicama nemoguća je misija. Ona toliko obožava svojega muža da ne ide nikamo bez njega. Ne može sama izaći na kavu, čak nikada ne odgovara ni na telefonske pozive, pa stoga čudi zašto su na prozorima spavaće sobe rešetke…

Roman ‘Iza zaključanih vrata’ velika je književna senzacija, roman koji će vas držati dugo budnima i uvjerljivo uvesti u svijest psihopate. Napeta priča koju ne možete ispustiti iz ruku ostavit će bez daha svakog čitatelja i potaknuti da poslije čitanja ovoga romana gleda na ljude oko sebe drugim očima. Roman je s engleskoga preveo Dado Čakalo.

Ovo je jedna od najboljih knjiga koje sam u životu pročitala, i bit će golemi hit u 2016. godini. Čestitam B. A. Parisu na izvanrednom prvijencu.
Shelley Bennet, članica knjižnog kluba

Napeto putovanje kroz mračniju stranu ljudske psihe. Krv će vam se zalediti, ali nećete moći prestati čitati. To vam obećajem.
Sarah Harper, kritičarka Lovereadinga

[izvor informacije Mozaik knjiga]