Iron Man, Kapetan Amerika, Spider-Man, Hulk, Thor, Wolverine… omiljeni su superheroji koji već godinama rade invaziju po kinima. Sigurno ste se o njima načitali mnoštva stripova i naigrali video igara, no ove godine očekuje vas nešto zaista posebno – možete ih vidjeti uživo!

Cijela Marvel ekipa, od junaka do negativaca oživjet će kroz osam predstava u zagrebačkoj Areni od 25. – 27. studenog 2016. Nismo sigurni da li će ova spektakularna predstava uživo više razveseliti očeve ili njihove dječake, jer godine nisu bitne kada su superjunaci u pitanju. Pogotovo kada izađu iz TV ekrana i tableta ravno na pozornicu, ne bi li se borili za spas svemira od Lokija i drugih opakih negativaca.

Marvel Universe Live! ; Foto Editus
Marvel Universe Live! ; Foto Editus

Sudeći po dosadašnjim predstavama Marvel Universe Live! djeluje tehnološki vrlo napredno, u rangu sličnih predstava po zabavnim parkovima Universal Studios i Disneyland. Predstavu je do sada u prvoj turneji po SAD pogledalo više od 2 milijuna obitelji u 65 gradova.

Uz 50 članova postave i nekoliko godina istraživanja i razvoja, Marvel Universe LIVE! koristi inovacije poput zračne pirotehnike, a akrobacije je razvila ekipa zadužena za uspjeh hollywoodskih hitova Thor i Čudesni Spider-Man. Predstava uključuje 3D projekcije, te najveći “leteći” sustav ikad korišten za predstave uživo. Ispunjena je specijalnim efekatima, eksplozijama, akrobacijama po zemlji i zraku, borilačkim vještinama, vratolomijama motorima…

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web stranici www.eventim.hr

Tihoni Brčić