DVD filma ‘Gangster te voli’ Nebojše Slijepčevića s 40 minuta ekskluzivnih dodataka, audio CD-om i knjižicom ‘Lekcije koje sam naučio snimajući Gangstera’ konačno u prodaji

Dugoočekivano Digipack DVD izdanje filma koji je u domaćim kinima i na festivalima oduševio više od 15 tisuća gledatelja, ‘Gangster te voli’, ugledalo je svjetlo dana u izdanju Restart Labela.

Ovo izdanje, uz film ‘Gangster te voli’ titlovan na sedam jezika sadrži i više od 40 minuta posebnih video dodataka, uključujući alternativni happy-end, specijalne strip table koje je napravio splitski autor Miro Župa i intervju s autorima te video spot i live izvedbu Gangsterovog hita ‘Ostala je sama’.

Gangster te voli ; Ustupio KV

Gangster te voli ; Ustupio KV

Vjerujemo da će publiku posebno veseliti dodatni Audio CD s pet pjesama koje je otpjevao Nediljko Babić Gangster, a komponirao Augustin Kujundžić – Ago, a cijelo paket izdanje obogaćeno je knjižicom s fotografijama sa snimanja i iz filma uz tekst autora filma Nebojše Slijepčevića ‘Lekcije koje sam naučio snimajući Gangstera’.

‘Gangster te voli’ komedija je o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori. Glavni lik filma je bračni posrednik Nediljko Babić. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Sve svoje klijente upoznaje osobno kako bi ih procijenio i dao im neke korisne savjete. Kad mu se za pomoć u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maya, činilo se da će njezin slučaj biti vrlo jednostavan. No činjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj slučaj pretvara u nemoguću misiju.

Film ‘Gangster te voli’ treći je najgledaniji dokumentarac u hrvatskim kinima u povijesti, a s gotovo 9000 gledatelja u kinima i više od 6000 na domaćim festivalima, četvrti je najgledaniji domaći film u prošloj sezoni.  Film je prikazan na gotovo 50 međunarodnih festivala na kojima je nagrađen devet puta. Nakon festivalske i kino turneje film je konačno dobio i DVD izdanje kako zaslužuje.

DVD ‘Gangster te voli’ možete nabaviti već danas putem web shopa Restart labela ili u knjižarama Algoritma, Profila i Mozaika, dućanima Tisak Medija, u CD shopovima Aquarius, Dallas, Dancing Bear i Croatia Records te dućanima kina Europa u Zagrebu i Ribook u Rijeci.

Dodatne informacije i materijale možete pronaći na službenoj stranici filma.

[izvor informacije Restart Label]