GOLD CLASS BY AMERICAN EXPRESS CINESTARA ARENA ZAGREB
SVEČANO OTVARANJE IZLOŽBE FOTOGRAFIJA
MIŠE OBRANOVIĆA
ALKEMIJA POŽUDE
SRIJEDA 11.2. U 18, 30

Povodom Tjedna ljubavi Gold Class CineStara Arena Zagreb poziva vas na svečano otvaranje izložbe fotografija Miše Obranovića ALKEMIJA POŽUDE koje će se održati u srijedu, 11. veljače u 18 sati i 30 minuta.

Mišo Obranović - Fotografija ; Ustupio Blitz
Mišo Obranović – Fotografija ; Ustupio Blitz

U ekskluzivnom Gold Class lobbyju ovaj renomirani hrvatski umjetnik izložit će svoje crno-bijele fotografije inspirirane ženskim tijelom te romanom i fil­mom PEDESET NIJANSI SIVE. Radi se o prvoj izložbi u najprestižni­jem prostoru CineStara kojeg odlikuje interijer uređen biranim detaljima, zasebni concierge pult, vrhunski opremljen bar, garderoba te električno po­desivi naslonjači sa stolićima u dvoranama i osobna usluga za vrijeme gle­danja filma.

Mišo Obranović rođen je 1959., a s prvim fotoaparatom u lipnju 1967. godine započela je veza koja traje već gotovo pola stoljeća. Filmovi i tamna komora, miris razvijača i stvaranje učinili su ga ovisnikom. Ispunjavanje slobodnog vremena i hobi postaju profesija, a fotografiranje ljudi i zaustavljanje ekspresije njihovih emocija u trenutku – glavna preokupacija. Žena, bilo kroz portret ili boudoir, centar je njegova zanimanja i predstavlja najveći dio opusa. Mišo Obranović po zanimanju je majstor fotograf i član je Fotokluba Zagreb.

[izvor informacije Blitz]