Ružičasta uspavana ljepotica i maskota Nari donose bogate nagrade sretnim posjetiteljima predstave „Trnoružica“ u nedjelju 29.10.2023. u 18:00 sati.Naime, povodom 12. rođendana najpopularnijeg kazališta za djecu i mlade u Istri, maskota Nari nakon predstave će proslaviti rođendan tako što će podijeliti 12 poklona.

Fotografiju ustupio TN

U ovih 12 godina u Teatru Naranča bilo je 83 premijere između klasika i autorskih predstava. Igralo se 2026 predstava koje je pogledalo više od 250 000 gledatelja diljem Istre i Hrvatske.

Opis predstave „Trnoružica“: Sve vremenski klasik prema motivima priče braće Grimm a ispričan na Narančin prepoznatljiv način; uz puno pjesme, plesa i humora. Glumci će pred vama stvoriti svijet u kojem prava ljubav vlada i gdje caruje čast, u kojem se slavi sreća i srca su veća.

Napokon se kralju i kraljici rodila kćer, Aurora, a kralj je toliko zbunjen da je zaboravio pozvati zlu vilu na proslavu. Uvrijeđena zla vila odlučuje kazniti Auroru tako što je proklinje: na svoj 16 rođendan na staro će se nabosti vreteno i srce mlado bit će ugašeno. Dobre vile ublažavaju kletvu i skrivaju Auroru pod imenom Trnoružica. Rasplet čarobne price o Trnoružici i kako je dobro pobijedilo zlo pogledajte u našem kazalištu.

Igraju: Marijana Matoković / Petra Vukelić, Mathilde Vukosavljević, Katja Rabar / Ivona Blagajčević, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar, Matilda Nikić , Masimo Dobrić / Bruno Pendić, Vlatka Rubil i Gea Gallo
Adaptacija i režija: Majkl Mikolić
Glazba: Duo Loose
Scenografija: Lena Modrušan
Kostimi: Marina Štembergar
Koreografije: Katja Rabar
Scenski pokret: Maja Đurinović
Tekstovi songova: Luka Juričić i Filip Boškin

Termin: 29.10.2023. (nedjelja) u 18:00 sati
Uzrast: 3+
Trajanje predstave: 50 minuta
Cijena ulaznice: 4 €
Ulaznice se mogu kupiti:
https://teatarnaranca.mojekarte.hr/hr/trnoruzica/ulaznice-612700.html
– Radnim danom od 10:00 do 12:00 sati u uredu Teatra Naranča
– na dan predstave od 17:00 sati na blagajni

Adresa: DKC (bivši Pionirski dom) – Radićeva ul. 22, Pula

[izvor informacije Teatar Naranča]