SAMO NE TI uskoro u kinima. Popularna Sidney Sweeney i Glen Powell u neobičnoj romansi. ZAVIRITE U PRVU NAJAVU PROVOKATIVNE ROMANTIČNE KOMEDIJE „SAMO NE TI“.

Zagreb, 19.10.2023. – Danas je izašao prvi teaser trailer romantične komedije koja uskoro dolazi u kina i koja je R-rated što je nesvakidašnje za romantične komedije koje inače imaju oznaku 13+. Još ostaje za vidjeti koliku će dobnu granicu film imati u domaćim kinima i koliko će provokativan film zapravo biti. Sidney Sweeney i Glen Powell glume dvojac koji se prezire, ali su zbog jednog vjenčanja primorani glumiti da su zajedno, što svatko od njih koristi u vlastitu korist…

Fotografiju ustupio Con Film

Prvi trailer filma pokazuje urnebesnu dinamiku gdje se dvoje glavnih glumaca u romantičnoj komediji ne samo ne voli, nego otvoreno mrzi… Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par!

Redatelj je Will Gluck (animirani filmovi Petar Zecimir, Petar Zecimir 2, hit romantična komedija Veza bez obveza i mjuzikl Annie), a na scenariju je radio s Ilanom Wolpert (High School Musical serija) kojoj je ovo filmski prvijenac. Glavni dvojac predvode Glen Powell (manje uloge u filmovima Vitez tame: Povratak, Plaćenici 3, velika uloga u kino uspješnici Top Gun: Maverick) i cijenjena Sidney Sweeney (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštri predmeti, Bijeli lotos, filmovi Bilo jednom u Hollywoodu, Voajeri, Reality) koja je nominirana za dvije Emmy nagrade.

Kako su Glen i Sidney utjelovili likove koji se mrze, ali moraju glumiti da se obožavaju te postoji li mogućnost da se možda i zapravo zavole, saznajte prvo u traileru filma, a uskoro i na kino platnima!

SAMO NE TI uskoro u kinima

[izvor informacija Con Film]