Nathalie Emanuel u hororu kakvog još niste vidjeli. “POZIVNICA ZA PAKAO” STIŽE U DOMAĆA KINA

Srdačno ste pozvani na noćnu moru koja je stvarana generacijama. Tako glasi glavna poruka filma “Pozivnica za pakao” kojeg će domaća publika imati prilike gledati od 25. kolovoza u kinima. Radi se o horor trileru za čiju su inspiraciju korišteni filmovi poput Nosferatu i Dracula. Ipak, ovaj film iskače iz okvira svoje tematike.

Fotografiju ustupio Cineplexx

Iako na prvi pogled izgleda veoma misteriozno, iz dosadašnjih najava u prvom planu je mlada Evie (Nathalie Emanuel). Ona putem DNK testa dolazi do “nove” rodbine te odmah biva pozvana na vjenčanje u Englesku. Uz nagovaranje ipak pristaje i odlazi na drugi kontinent kako bi upoznala ostatak svoje nepoznate obitelji na vjenčanju. I sve izgleda kao u bajci – prekrasan dvorac, sluškinje i osoblje, raskošna soba i nova simpatija koja svakim danom postaje nešto više. Međutim, Evie u dvorcu primjećuje neuobičajene stvari koje je počinju ozbiljno uznemiravati. S pitanjem “Gdje su mladenka i mladoženja?” počinje njezina noćna mora i borba za život.

Mnogi gledatelji ovaj film uspoređuju s nekim prijašnjim uspješnim naslovima u kojima vjenčanje krene u potpuno krivom smjeru s fatalnim posljedicama. “Pozivnica za pakao” sigurno će zalijepiti kino publiku za stolice kada se klupko o jednoj “novopronađenoj” obitelji počne raspetljavati a vjenčanje iz snova postajati najveća noćna mora.

Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evie (Nathalie Emmanuel) preko DNK testa otkriva davno izgubljenog rođaka za kojeg nikad nije ni znala da ga ima. Pozvana od strane novopronađene obitelji na raskošno vjenčanje na seoskom području u Engleskoj, odmah ju je zaveo privlačni aristokratski domaćin. No, ubrzo je gurnuta u noćnu moru preživljavanja jer otkriva izopačene tajne u povijesti svoje obitelji i uznemirujuće namjere iza njezine grešne velikodušnosti.

POZIVNICA ZA PAKAO od 25. kolovoza 2022. samo u kinima

The Invitation – IMDb

[izvor informacija Con Film]