Malci 2: Kako je Gru postao Gru – sink
Minions: The Rise of Gru (2022.)
Redatelj: Kyle Balda
Glumci: Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić
Žanr: animirani
Trajanje: 87 min
Država: SAD

Sadržaj:

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

‘Malci 2: Kako je Gru postao Gru’, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru – Movie Site
Minions: The Rise of Gru – IMDb


Pritisni play i voli ponovo
Press Play (2022.)
Redatelj: Greg Björkman
Glumci: Lewis Pullman, Clara Rugaard, Danny Glover
Žanr: romantična drama
Trajanje: 85 min
Država: SAD

Sadržaj:
Laura i Harrison živjeli su savršenu romansu koja se temeljila na zajedničkoj ljubavi prema glazbi. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost. Izreka da vas pjesma može vratiti u prošlost uskoro će postati stvarnost u romantičnoj drami u kojoj u glavnim ulogama gledamo Claru Rugaard, iz serije ‘I Am Mother’, i Lewisa Pullmana iz mega hita ‘Top Gun: Maverick’.

Pritisni play i voli ponovo – Movie Site
Press Play – IMDb


Crna lokacija
Black Site (2022.)
Redatelj: Sophia Banks
Glumci: Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney
Žanr: akcija, triler
Trajanje: 92 min
Država: SAD

Sadržaj:
Policajci na strogo tajnoj lokaciji se u igri mačke i miša moraju boriti za vlastiti život. Bore se protiv Hatcheta, briljantnog i zloglasnog zatvorenika koji ih ubija jednog po jednog. Njegov misteriozni i smrtonosni plan ima dalekosežne i strašne posljedice. Nabrijana vožnja puna fascinantnih i iznimno opasnih likova. Apsolutna simfonija nasilja!

Crna lokacija – Facebook
Black Site – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Kino Kinoteka, Art-kino Croatia, Kino Metropolis i IMDb]

Facebook