Sretna nova iz Male scene!

Kažu da za dobre želje nikad nije kasno.
Nadam se da je tako, jer ovaj siječanj 2022. je tako proletio, a ja nikako da sjednem i zaželim Vam sve najbolje, najviše zdravlja, ali i puno igre, maštanja, smijeha i kazališnih susreta!

Kod nas ima puno novosti, lijepih, nekih i tužnih vijesti, pa krenimo redom!

MATINEJE ČETVRTKOM U 18:00 UZ ONE SUBOTOM I NEDJELJOM!

Poznati smo po predstavama subotom u 10 i nedjeljom u 11 za bebe od 18 godina, no shvatili smo da time zakidamo i našu stariju publiku.

Stoga smo uveli matineje četvrtkom u 18 sati. U ovom terminu izmijenjivat će se naše predstave za djecu te one mlade od 10 naviše.

Nažalost, kako svemu uvijek dođe kraj, neke naše uspješnice tijekom veljače i ožujka upravo će se tijekom tih matineja oprostiti od publike i odigrati svoje zadnje izvedbe. 

Pazi.mazi.voli; Muka malog vuka i jedna od naših najuspješnijih predstava – Iglica, odigrat će svoje zadnje izvedbe. Ne propustite pogledati sve tri predstave i pozdraviti ih zajedno s nama. Ukoliko kupite ulaznice za sve tri predstave možete ostvariti poseban Oproštajni popust! 6 karata umjesto 240 kuna platite samo 200 kuna!

Cijeli raspored matineja četvrtkom možete pronaći ovdje, http://malascena.hr/home/program.aspx
a ukoliko se odlučite za Oproštajni popust, samo pri uplati u napomenu upišite – “oproštajni popust”.

Veselimo se pozdraviti naše predstave zajedno s vama!

“Aut” na Malom Maruliću i u Zagrebu!

Naša zadnja uspješnica za mlade – predstava “Aut”, namijenjena svima od 9 godina naviše, u kojoj po prvi puta u Hrvatskoj nastupa osoba s poremećajem iz spektra autizma – prošla je na festival “Mali Marulić” u Splitu! Iznimno smo sretni da ćemo moći podijeliti ovu predstavu i sa splitskom publikom, a zagrebačka publika može ju pogledati u petak, 28.01.2022. godine u 18 sati! 

Ulaznice rezervirajte ovdje: http://malascena.hr/home/program.aspx

Vodič za prosvjetne radnike u pripremi!

Radite li u školi ili vrtiću i odgovorni ste za odabir kulturnih sadržaja?

Pripremamo nešto posebno za Vas: besplatni e-vodič koja će Vam pomoći u odabiru kvalitetnih sadržaja za vašu djecu na što jednostavniji način!

Prijavite se OVDJE na našu listu i bit ćete prvi koji ćete saznati kada vodič bude spreman!

NOVOSTI U SLUŠATECI – UŽIVAJTE U NAŠIM STARIM HITOVIMA!

U našoj Slušateci, osim 27 raznih priča za svaki dan, od sada možete poslušati i snimke naših najvećih hitova!

Čekaju vas “Kraljevna na zrnu graška” sa Vitomirom Lončar i Ivicom Šimićem (audio cijele predstave, ne samo pjesama); “Roda i lisac” sa Vitomirom Lončar, Draženom Čučekom i Milom Elegović; “Vagon prvog razreda” s Vitomirom Lončar, Ivicom Šimićem i Romanom Šuškovićem; te “Pale sam na svijetu” (cijela predstava) s Ivicom Šimićem!

Slušateci možete pristupiti OVDJE – kad kupite jednom, imate snimku za cijeli život, a možete je nekome poslati i kao poklon!

Nagrada hrvatskog glumišta Bugi Mariji Šimić!

Za kraj, sretni smo što možemo podijeliti predivnu vijest još s kraja 2021. godine – Buga Marija Šimić osvojila je Nagradu hrvatskog glumišta za uloge u predstavi “Sunce djever i Neva Nevičica” u režiji Ivice Šimića!

Ovo je 6 nagrada ovoj predstavi i iznimno smo sretni što je nastavljamo izvoditi i u 2022. godini te zahvalni na ovim priznanjima!

Ovu predstavu možete pogledati na slobodnoj prodaji 10.3.2022. godine, a ukoliko želite dovesti svoje učenike, pišite nam na: prodaja@malascena.hr !

[izvor informacije Mala scena]