V.B.Z predstavlja 10 knjiga koje su obilježile 2021. ☃ ❄
 Trileri i misteriji, ljubavni romani i krimići, zbirke poezije, self-help knjige, daleki otoci i ruske detektivske priče… ove smo godine objavili mnoštvo svjetskih bestselera, romana koji će vas držati budnima do dugo u noć pa izdvajamo 10 naslova koji su po nama obilježili 2021. godinu. 📚
V.B.Z. vam želi sretne blagdane i sve najbolje u 2022. godini.
 ☃❄💛
Pročitaj više

Najveća tajna
Rhonda Byrne
Cijena 149 kn 🤶
Najveća tajna, novi svjetski bestseler Rhonde Byrne, knjiga je uz koju ćete otkriti put do spokoja, trajne sreće i blagostanja.
Više
Dobre vibracije, dobar život
Vex King
Cijena 109 kn 🎁
U knjizi Dobre vibracije, dobar život Vex King nam pokazuje kako možemo ostvariti svoje ciljeve i razvijati pozitivne životne navike.
Više

Mozak bez granica
Jim Kwik
Cijena: 129 kn 🎄
Svjetski bestseler Mozak bez granica Jima Kwika donosi znanstvene metode koje će vam pomoći da učite brže, poboljšate pamćenje i koncentraciju te razvijete sve svoje potencijale.
Više
Oluja za žive i mrtve
Charles Bukowski
Cijena: 119 kn 🤶
Oluja za žive i mrtve najnovija je posthumna zbirka pjesama Charlesa Bukowskog, legendarnog američkog pjesnika i prozaika.
Više

Grand Hotel Europa
Ilja Leonard Pfeijffer
Cijena: 149 kn 🎁
Grand Hotel Europa majstorski je napisan roman glasovitog nizozemskog pisca Ilje Leonarda Pfeijffera o Starome kontinentu, na kojemu se nakupilo toliko prošlosti da više nema mjesta za budućnost.
Više
Pelagija i bijeli buldog
Boris Akunin
Cijena: 129 kn 🤶
Pelagija i bijeli buldog prvi je dio kriminalističke serije o avanturama sestre Pelagije međunarodnog hit-autora Borisa Akunina. Zavjere, prezreni ljubavnici, ubojita pohlepa, ljubomora, politika i moć.
Više

Padanje
T. J. Newman
Cijena: 99 kn ❄
Padanje T. J. Newman nevjerojatno je napet i briljantno napisan triler koji nećete moći ispustiti iz ruku i koji će vas odvesti na divlju vožnju punu preokreta i neizvjesnosti.
Više
Otok anđela
Camilla Läckberg
Cijena: 99 kn 🎁
U novom napetom i intrigantnom romanu Camille Läckberg, najčitanije švedske autorice trilera, Otoku anđela, autorica čitatelja ponovno vodi u najskrivenije kutke ljudske psihe.
Više

Nađimo se u Cockleberry Bayu
Nicola May
Cijena: 129 kn  ❄
Roman Nađimo se u Cockleberry Bayu nastavak je velikog svjetskog hita Mali dućan u Cockleberry Bayu u kojem nas britanska spisateljica romantičnih komedija Nicola May vodi na još jedno neizvjesno putovanje do samootkrivenja.
Više
Žena iz prodavaonice mješovite robe
Sayaka Murata
Cijena: 129 kn  ☃
Remek-djelo jedne od najtalentiranijih suvremenih japanskih spisateljica Sayake Murata Žena iz prodavaonice mješovite robe sjajan je prikaz jedne neobične psihe i svijeta skrivenog od pogleda. Urnebesno duhovit, čudnovat i pitko napisan roman.
Više

[izvor informacije V.B.Z.]