KRAJEM GODINE U KINA STIŽE NASTAVAK KULTNOG FILMA KOJI JE PROMIJENIO POVIJEST KINEMATOGRAFIJE. DONOSIMO PRVI TRAILER FILMA ‘MATRIX: USKRSNUĆA’.

Dobrodošli u Matricu.

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Fotografiju ustupio Blitz Film & Video

Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, koju su stvorili strojevi koji su se pobunili protiv čovječanstva oduševio je gledatelje daleke 1999. godine.

‘Matrix’ je svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisilila na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Kako je stvarnost zamišljena u novom filmu pogledajte u traileru:

Novi film ponovno okuplja izvorne zvijezde. Keanu Reeves je u ulozi Nea, dok je Carrie-Anne Moss u ulozi Trinity. U ostalim im se ulogama pridružuje zvjezdana postava: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith i Jada Pinkett Smith.

MATRIX: USKRSNUĆA na velika platna u distribuciji Blitz filma dolazi u prosinc ove 2021. godine.

The Matrix Resurrections – IMDb

[izvor informacije Blitz Film & Video]