Space Jam: Nova legenda
Space Jam: A New Legacy (2021.)
Redatelj: Malcolm D. Lee
Glumci: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green
Glumci: Slavko Sobin, Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Franka Batelić, Dražen Bratulić, Viktorija Rađa, Dino Rađa, Vlatko Štampar
Žanr: igrano – animirana avantura
Trajanje: 117 min
Država: SAD

Sadržaj:
Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti. Dobrodošli u Jam! NBA prvak i globalna ikona LeBron James kreće u epsku avanturu zajedno s bezvremenskim Looney Tunes likovima.

Space Jam: Nova legenda – Movie Site
Space Jam: A New Legacy – IMDb


Tajne Azurne obale
Do You Do You Saint-Tropez (2021.)
Redatelj: Nicolas Benamou
Glumci: Gérard Depardieu, Rossy de Palma, Christian Clavier
Žanr: komedija
Trajanje: 90 min
Država: SAD

Sadržaj:
Kolovoz je 1970. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje. No, uvjeren da je žrtva pokušaja ubojstva, Tranchant poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza. No u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin, koji je nekoliko tjedana udaljen od mirovine. On će vrlo osebujnim metodama slijediti trag uznemirivača. Saint-Tropez, ljeto 1970. Dok boravi u svojoj raskošnoj vili, milijarder počinje dobivati prijeteća pisma. Inspektor Boulin vodi istragu, u dobru i u zlu.

Tajne Azurne obale – Allocine.fr
Do You Do You Saint-Tropez – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Kino Kinoteka, Art-kino Croatia, Kino Metropolis i IMDb]