MODULEE u srpnju i dalje ostaje mjesto susreta, kulturnih događanja, odlične glazbe i finih zalogaja 

Srpanj u Zagrebu nikako neće biti monoton jer sve do kraja srpnja tu su novozagrebački Modulee! Sredinom lipnja u Novom Zagrebu je postavljen modularni pop-up kompleks, svojevrsna urbana oaza,  koja je čim je otvorena raznovrsnim programom i urbanom arhitekturom privukla brojne posjetitelje.

Sve do 31. srpnja 2021. godine na preko tisuću kvadratnih metara smještenih na prostranoj  površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, Modulee i dalje ostaje jedinstveno mjesto za  druženje, s brojnim zabavnim, kulturnim i gourmet sadržajima. Uz disko kuglu i milijun lampica. 

STREET FOOD ZALOGAJI, KOKTELI, GLAZBENI PROGRAM, IZLOŽBE 

Restorani u sklopu kompleksa i dalje nude razne svjetske kulinarske kreacije u street-food formi – ponuda je zaista raznovrsna; tu su zanimljivi kubanski specijaliteti i kokteli koje potpisuje beach bar  EAT ME, klasični burgeri s prženim krumpirićima koje nudi Cargo, ali i oni od jelenjeg mesa i sočni  pulled pork sendviči iza kojih stoji Erupcija užitka, a kod njih možete naručiti i prženi batat. Hummus  s kruščićima, dnevnu ponudu tjestenine, aromatične mazalice s kajmakom i sočni lava cake priprema Nargilla Bar45, a da ne bi sve ostalo samo na imenu bara, osigurali su i nargile. U ponudi je  i dnevno svježi sushi poznatog ribljeg deli shopa Fisherija koji se udružio s AFŽ ekipom koja je uz  sushi osigurala hladne pjenušce sa zagorskih brega.

Centralni bar Peaches & Cream je opremljen ogromnim količinama leda za osvježavajuće, zanimljive  ljetne koktele, a osim koktela, posjetitelji se mogu osvježiti craft pivom, vinom, kao i bezalkoholnim  pićima te se rashladiti i zasladiti ručno rađenim sladoledom Valle Losca iz Voloskog – možete birati

između okusa teranina, gin tonica, pistacije, čokolade, jagode i vanilije sa smokvama u prošeku – koji god kušali, nećete pogriješiti jer za ovaj sladoled stižu samo riječi hvale.

Sredinom srpnja na jednodnevno gostovanje sa svojim slasnim zalogajima dolazi i poznata hrvatska  gastro blogerica Sandra Rončević, koju publika poznaje kao autoricu bloga O slanom & slatkom: o  svemu, točnije @oslanomislatkom i autoricu kuharice Mrvu ovog, zeru onog – ako ste se ikad pitali  kakvog su okusa zalogaji koje Sandra objavljuje na svojim društvenim mrežama, ne propustite priliku  kušati ih!

Na pozornici se svakodnevno izmijenjuju razni DJ-evi, kao i live izvođači koji svojim ritmovima  dodatno obogaćuju atmosferu i daju onaj pravi, pravcati osjećaj ljeta, a tome doprinosi i ogromna  svjetlucava disko kugla postavljena na samom ulazu.

Kroz srpanj ostaje aktivna i pop-up galerija, organizirana u suradnji s galerijom Kak se šika iz Ilice 93namijenjena baš svima, posebno mladim neafrimiranim autorima, koji žele izložiti, ali i prodavati svoje radove. 

Do kraja srpnja u planu su još mnogobrojna događanja, poput kvizova općeg znanja, promocija  knjiga, raznih izložbi, odličnih glazbenih nastupa, a čitav se program ažurno i svakodnevno  komunicira na društvenim mrežama kompleksa Modulee na Instagramu i Facebooku @moduleecroatia. 

WELCOME JULY blogersko događanje 

Prvog dana srpnja organizirano je događanje pod nazivom Welcome July koje je okupilo hrvatske  food blogere i zaljubljenike u slasne zalogaje i događanja na otvorenom i time najavilo bogati  program koji će se na ovoj novoj urbanoj lokaciji odvijati kroz čitav mjesec srpanj. Kako je bilo i tko je  sve zajedno s Modulee ekipom poželio dobrodošlicu mjesecu srpnju i dugom, toplom ljetu,  pogledajte u galeriji.

Iz Modulee poručuju kako je kompleks otvoren i za organizaciju privatnih događanja pa tako uz  prethodnu najavu može rezervirati prostor i organizirati svoj rođendanski party, druženje s  prijateljima, obiteljsku proslavu, ma što god poželite – ako se na to odlučite, bit će vam osiguran  veliki centralni stol, tzv. social table ili intimniji prostor sa stolovima i stolicama na galeriji kompleksa,  ovisno o vašim željama.

SVAKI DAN OD 17.00 SATI PA SVE DO PONOĆI 

Modulee su otvoreni za posjetitelje svaki dan od 17.00 sati pa sve do ponoći, uz poštivanje svih  trenutno važećih epidemioloških mjera.

U sklopu kompleksa postavljeni su pravi sanitarni čvorovi s tekućom vodom, kao i prostor u kojem  sapunom možete oprati ruke. Ovo je među rijetkim, ako ne i prvo događanje na otvorenom ovog tipa  koje je posjetiteljima osiguralo tekuću vodu.

Ako srpanj provodite na zagrebačkom asfaltu, osvježenje i zabavu potražite u Novom Zagrebu jer  Modulee su idealna destinacija za predah od posla i gradske gužve, kao i za opušteni ljetni izlazak.  Osigurana su parkirna mjesta i javni gradski prijevoz.

[izvor informacije Zagrebački Modulee]