Zabavni park noćnih mora
Willy’s Wonderland (2021.)
Redatelj: Kevin Lewis
Glumci: Nicolas Cage, Emily Tosta, Beth Grant
Žanr: akcija, horor
Trajanje: 89 min
Država: SAD

Sadržaj:
U nemogućnosti da plati popravak svog automobila koji se pokvario, tihi lutalica (Cage) pristaje očistiti napušteni centar za obiteljsku zabavu u zamjenu za popravak. Willy’s Wonderland je prepun animatroničkih lutaka koje su nekad bile glavna atrakcija za djecu, a sada skrivaju mračnu tajnu koju će on uskoro i sam otkriti. Namamljen u smrtonosnu zamku, ili bolje rečeno, pravu noćnu moru, prisiljen se je boriti s jednim po jednim čudovištem, pokušavajući preživjeti do jutra… Oskarovac Nicolas Cage u još jednom neobičnom akcijskom hororu!

Zabavni park noćnih mora – En.wikipedia.org
Willy’s Wonderland – IMDb


Prijatelji
Our Friend (2019.)
Redatelj: Gabriela Cowperthwaite
Glumci: Dakota Johnson, Casey Affleck, Jason Segel
Žanr: drama
Trajanje: 126 min

Sadržaj:
Pravi prijatelj je uvijek tu, kako u dobru, tako i u zlu. Nakon primanja vijesti koja im je promijenila živote iz temelja, obitelj Teague pronalazi neočekivanu podršku u njihovom najboljem prijatelju, koji svoj život stavlja na „čekanje” kako bi im mogao pružiti pomoć kada je najpotrebnije. Učinak ove izdašne, iako složene geste, s vremenom se pokazuje sve većim i dubljim nego što je itko mogao zamisliti. Nadahnjujuća, istinita priča o dobroti i iskrenom prijateljstvu.

Prijatelji – Movie Site
Our Friend – IMDb


Najduža noć
Vanquish (2021.)
Redatelj: George Gallo
Glumci: Morgan Freeman, Ruby Rose, Patrick Muldoon
Žanr: akcija, triler
Trajanje: 94 min
Država: SAD

Sadržaj:
Victoria (Rose) pokušava svoju mračnu prošlost ostaviti iza sebe, ali umirovljeni policajac Damon (Freeman) o kojem brine kao njegovateljica, prisiljava je da izvrši njegove naloge držeći joj kćer kao taoca. Slomljena izdajom jedinog muškarca kojem je ikad vjerovala, Victoria je primorana boriti se s hrpom dilera droge i nasilnika iz podzemlja u misiji kojoj je jedini cilj spasiti svoje dijete. Sjajni akcijski triler u kojem Oscarom® nagrađeni Morgan Freeman i Ruby Rose pokazuju na što očaj može natjerati čovjeka.

Najduža noć – Movie Site
Vanquish – IMDb

[izvor informacija CineStarCineplexx, Kino Kinoteka, Art-kino Croatia, Kino Metropolis i IMDb]

Facebook