GUY RITCHIE PREDSTAVLJA EKSPLOZIVNU AKCIJU SA JASONOM STATHAMOM U GLAVNOJ ULOZI ‘DANI GNJEVA’. POGLEDAJTE PRVI TRAILER FILMA

Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda današnjice – Jasonom Stathamom.

Fotografiju ustupio Blitz Film & Video

Njima je to već četvrta suradnja, uključujući kultna ostvarenja „Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške“ i „Zdrpi i briši“. ‘Dani Gnjeva’ (Wrath Of Man) je prvi Ritchiejev film nakon hita „Gospoda“ iz 2019. godine.

Priča slijedi misterioznog H (Statham naravno), zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek biva u Ritchiejevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Uz Stathama, u filmu još glume i Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, ali i veliko iznenađenje – Post Malone, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice.

DANI GNJEVA, akcija koju nikako ne smijete propustiti, u CineStar i ostala kina stiže već 29. travnja 2021. u distribuciji Blitza.

Wrath of Man – IMDb

[izvor informacije Blitz Film & Video]

Facebook