F1 – DUGO OČEKIVANI SPEKTAKL BRZINE DOBIO SVOJ PRVI SLUŽBENI TRAILER I PLAKAT – BRAD PITT ĆE SA SVOJOM EKIPOM STIĆI U KINA NA LJETO 2025.

Zagreb, 08.07.2024. – F1, nadolazeći film studija Apple Original Films i Warner Bros. Pictures, u kojem glumi Brad Pitt, a režira ga Joseph Kosinski (redatelj filma Top Gun: Maverick), dobio je svoj prvi službeni trailer i plakat, kao i datum dolaska na velika platna kina. F1 u distribuciji Blitz Filma, u kina dolazi početkom ljeta 2025.

Fotografiju ustupio TMDB

Prvi službeni trailer sadrži vrlo malo dijaloga, umjesto toga se snažno fokusira na utrkivanje, brzinu i adrenalin koji osjetimo tijekom gledanja. Vrlo brzo postaje jasno što gledatelji i obožavatelji mogu očekivati od ovog spektakla brzine.

“Red Bull, Ferrari, Mercedes, a sada i McLaren nas uvijek pobjeđuju na ravninama. Možemo ih pobijediti u zavojima. Moramo napraviti auto za borbu.”

“Kako da ga napravim da bude siguran?” pita lik Kerry Condon.

“Tko je rekao nešto o sigurnosti?” odgovara Brad Pitt.

U filmu F1, Brad Pitt se stavlja u cipele Sonnyja Hayesa, bivšeg vozača Formule 1, koji se vraća na trkaću stazu kako bi surađivao s novakom Joshuom Pearceom, kojeg glumi Damson Idris.

“Sonny Hayes se, nakon što je doživio strašnu nesreću, povukao i doslovno nestao te vozio u drugim disciplinama,” rekao je Brad Pitt za Sky Sports. “Njegov prijatelj, kojeg u filmu glumi Javier Bardem, vlasnik je ekipe koja je vrlo loša i nikada nije osvojila nijedan bod, ali imaju mladog, fenomenalnog vozača kojeg glumi Damson Idris. Tako Sonnyja vraćaju kao posljednju nadu, posljednju borbu za spas, i onda stvari počinju postajati zanimljive.”

Brad Pittu i Kerry Condon u F1 pridružuju se Javier Bardem, Sarah Niles, Kim Bodnia i Samson Kayo. Film produciraju Jerry Bruckheimer, Brad Pitt i sedmerostruki svjetski prvak F1 Lewis Hamilton, a snimanje je održano na pravim događajima F1, uključujući britanski Grand Prix koji se održao prošli vikend.

[Izvor informacije BLITZ]