Orlando Bloom i David Harbour u novom filmu Neila Blomkampa. POGLEDAJTE PRVU KINO NAJAVU ZA “GRAN TURISMO”, SNIMLJENOG PREMA ISTINITOJ PRIČI

U sva kina u kolovozu stiže akcijska sportska drama koja na velike ekrane donosi istinitu priču Janna Mardenborougha, gamera i obožavatelja Gran Turismo serijala koji je 2011. godine među 90 tisuća igrača osvojio GT Academy natjecanje koje je započelo njegovu profesionalnu vozačku karijeru sa samo 20 godina. Jannova fenomenalna životna priča govori o neočekivanoj prilici, napornom radu i ostvarenju dječačkih snova.

Fotografiju ustupio Con Film

Trailer filma pokazuje Jannov težak put do uspjeha i slave, a uz to ne štedi i na napetim, spektakularnim vožnjama. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji većinu slobodnog vremena provodi uz Gran Turismo igru, unatoč prigovorima svojih roditelja. No, kad dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

Redatelj ove sportske akcijske drame je Neill Blomkamp, nominiran za Oscara i poznatog po spektaklima ‘District 9’, ‘Elysium’ i ‘Chappie’. Na scenarističkoj adaptaciji istinite priče radili su Jason Hall (nominiran za Oscara za film ‘American Sniper’) i Zach Baylin (nominiran za Oscara za film ‘King Richard’; ‘Creed III’). Uz Archie Madekwea (serija ‘See’, film ‘Midsommar’) i Geri Halliwell Horner (članica planetarno popularne grupe Spice Girls), glumačku postavu predvode David Harbour (serija ‘Stranger Things’, filmovi ‘Equalizer’, ‘Suicide Squad’) i Orlando Bloom (‘Troja’, serijal ‘Pirati s Kariba’, trilogije ‘Gospodar prstenova’ i ‘Hobit’, serija ‘Carnival Row’).

U sva kina ovog kolovoza stiže ‘Gran Turismo’ film, koji je prva ekranizacija istoimenog serijala igara i najprodavanije PlayStation franšize gaming svijeta. A nesvakidašnji dodatak filmskoj ekipi je i stvarni Jann Mardenborough koji je na filmu radio kao službeni stunt driver Archieju Madekweu tako da možemo očekivati napete, žestoke i spektakularne vožnje, ali i iskrenu, prirodnu, ljudsku priču o tinejdžeru koji je ostvario svoje dječačke snove.

GRAN TURISMO ovog kolovoza u svim kinima.

Gran Turismo – IMDb

[izvor informacija Con Film]