I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston od 22. prosinca 2022. samo u kinima. Jedna, jedina i neponovljiva – Whitney Houston. POGLEDAJTE NAJNOVIJI TRAILER BIOPICA O NAJVEĆOJ PJEVAČICI JEDNE CIJELE GENERACIJE

Biografski filmovi legendarnih glazbenika uvijek su bili odlično prihvaćeni od strane obožavatelja njihove glazbe ali i široke filmske publike.Elton John, Freddie Mercury, Elvis Presley, Eminem, Selena, Ray Charles samo su neka od zvučnih imena čiji su se životi pojavili na filmskim platnima. Od 22. prosinca 2022. domaća kino publika imat će priliku proslaviti izvanredan život iza legendarnog glasa u filmu I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston.

Fotografiju ustupio Con Film

Najnoviji trailer prikazuje nam dodatne detalje iz Whitneyine karijere i života. Njezin otac, John Russell, ujedno i njezin menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihovog obiteljskog i poslovnog odnosa. Tu u centar pažnje dolazi Whitneyina veza s glazbenikom Bobbyjem Brownom s kojim naposljetku i zasniva obitelj. Ipak, glazba je ono što je Whitney obilježila. I ono što je obilježilo Whitney. Ovaj novi trailer je u znaku bezvremenskog hita I Will Always Love You iz filma The Bodyguard u kojem je Whitney ostvarila svoj glumački prvijenac. Iz svega što do sada znamo o ovom dugoočekivanom filmu jasno daje do znanja kako glazba za Whitney Houston nema nikakvih granica a pozornica je mjesto gdje uspješno pronalazi sebe i svoju svrhu.

NOVI TRAILER FILMA ‘I WANNA DANCE WITH SOMEBODY’: FILM O WHITNEY HOUSTON

Velika očekivanja za ovaj film podgrijana su činjenicom da je scenarist filma Anthony McCarten koji ima 4 nominacije za nagradu Oscar te koji je scenarist filma Bohemian Rhapsody. Uz redateljicu Kasi Lemmons i glumačku postavu u kojoj se ističu Naomi Ackie, Stanley Tucci i Ashton Sanders sigurno je kako će ova glazbena biografija oduševiti ne samo Whitneyine obožavatelje već i široku kino publiku. Emocije, život, pjesma i pozornica – otkrijte Whitney Houston kakvu još niste upoznali od 22. prosinca samo u kinima.

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston je snažna i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, 4 puta nominiranog za nagradu Oscar®, producenta Clivea Davisa, legendarnog glazbenog menadžera, i glumice Naomi Ackie, dobitnice BAFTA Award®, prikazuje portret bez ograničenja kompleksne i dinamične žene iza legendarnog The Voicea. Od djevojke u zboru iz New Jerseya do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyin život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack najomiljenijih hitova ikone kakve ih do sad još niste čuli. Don’t you wanna dance?

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston od 22. prosinca 2022. samo u kinima

I Wanna Dance with Somebody – IMDb

[izvor informacija Con Film]