Nakon duuuuge dvije godine bez Interlibera, jako smo nestrpljivi da se ponovno družimo na Velesajmu, i to baš u godini u kojoj slavimo 20. rođendan!

Puno je novih naslova u međuvremenu objavljeno u našoj nakladi, neki su osvojili tportalovu nagradu za najbolji roman, neki Nobelovu nagradu za književnost, neki su i dalje na vrhu top ljestvica, imamo i par kultnih reizdanja, par dugo očekivanih romana… Uglavnom, za svakoga će se pronaći nešto na našem štandu!

Fotografiju ustupio OceanMore

Posjetite nas od 8. do 13. studenog 2022. u paviljonu 5, štand 12b, gdje smo vam,  kao i obično, pripremili velikodušne popuste na sve naslove.

Za kupnju u iznosu većem od 400 kn darujemo naš dizajnerski rođendanski OPG čaj po izboru (do isteka zaliha)! Imena čajeva inspirirana su nazivima romana naših domaćih autora, pa tako možete odabrati “Matičnjak z črne matere zemle” ili “Kamilicu iz Stranice Gornje” i brojne druge!

Čeka vas i susret s omiljenim autorom Želimirom Perišem čiji je roman “Mladenka kostonoga” osvojio tportalovu nagradu za najbolji roman 2020. godine. Povodom izlaska njegove nove zbirke priča “Gracija od čempresa” autora ćete moći pronaći u subotu, 12. studenoga 2022.:

12.30-14.00 na našem štandu, gdje će prodavati svoje dvije knjige

18.00 na glavnoj pozornici Paviljona 6, gdje će zajedno s urednikom knjige Krunom Lokotarom i našom glavnom urednicom Gordanom Farkaš-Sfeci predstaviti “Graciju od čempresa”.

Veselimo se i vidimo se uskoro!

U sklopu akcije Knjiga svima i svuda knjige s popustima moći će se kupiti i na našoj stranici www.oceanmore.hr

Za pregled i kupnju izdanja Naklade OceanMore posjetite našu web-knjižaru. Knjige se mogu naručiti telefonom +385 1 3041854 ili mailom prodaja@oceanmore.hr.

[izvor informacije OceanMore]