DANAS, 03.08.2022., PRETPREMIJERNO KREĆE FILMSKI SPEKTAKL U DOMAĆIM KINIMA. FOTO: POSLJEDNJA “STANICA” PREMIJERE FILMA ‘BRZINA METKA’ U LOS ANGELESU

Nakon europske promotivne turneje koja se održala u Parizu, Berlinu i Londonu, ekipa filma “Brzina metka” (Bullet Train) zaključila je svoje putovanje na premijeri u Los Angelesu. Naravno, kao i svugdje do sad, glavna zvijezda filma Brad Pitt opet je privukao pažnju svojom ležernom modnom kombinacijom. Njemu se pridružila do sada najmnogobrojnija ekipa filma – Joey King, Aaron Taylor – Johnson, Bryan Tyree Henry, Hiroyuki Sanada, Bad Bunny, Zazie Beetz i Masi Oka.

Fotografiju ustupio CF

Crveni tepih bio je dodatno upotpunjen scenografijom željezničke stanice koja je aludirala na radnju filma. Iako je film kategoriziran kao akcijski triler, Brzina metka definitivno ima i obilježja akcijske komedije. Kako i ne bi kad je redatelj David Leitch najpoznatiji po mega uspješnici Deadpool 2. Također, Leitch je svoju karijeru u svijetu filmova započeo kao kaskader te je bio dvojnik Brada Pitta u Klubu boraca, Oceanovih 11, Troja te Gospodin i gospođa Smith. Sasvim smo sigurni da je ovaj dvojac i na razini redatelj – glumac obavio odličan posao.

Iako se na premijeri nisu pojavili zapaženi akteri filma poput Sandre Bullock, Michaela Shannona i Andrewa Kojia, osebujna ekipa filma ostavila je odličan utisak u Los Angelesu te kroz prethodne dane kroz turneju najavila pravi spektakl. Već danas, 3. kolovoza, domaća publika ima priliku pretpremijerno pogledati film u multipleksima dok u redovnu distribuciju Brzina metka kreće od sutra, 4. kolovoza. Urnebesna akcija u najbržem vlaku na svijetu dobar je razlog da ove vruće ljetne dane te naredni produženi vikend iskoristite za Brzinu metka s Bradom Pittom.

U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu. Kraj puta tek je početak nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan od strane Davida Leitcha, redatelja filma Deadpool 2.

Bullet Train – IMDb

[izvor informacija Con Film]