Propustili ste, pročitajte: V.B.Z.-ovi inspirativni noviteti u 2022.

V.B.Z. je u prvoj polovici 2022. godine objavio mnoštvo sjajnih noviteta – od svjetski poznatih krimića, preko najprodavanijih ljubavnih romana do publicističkih hitova koji će oduševiti i najzahtjevnije čitateljice i čitatelje.

V.B.Z. predstavlja i dva strana hita, ljubavne romane “Krajnje je vrijeme da upalimo zvijezde” Virginie Grimaldi i “Dva života Lydije Bird” Josie Silver za sve romantičare među vama: dok nas prvi naslov vodi na putovanje hrabre majke i njezine djece u Norvešku prema polarnoj svjetlosti, drugo putovanje događa se u šarmantnom engleskom gradiću u kojem Lydija, nakon tragičnog gubitka partnera, pronalazi novu ljubav i smisao života.Već desetljećima V.B.Z. objavljuje najpoznatije svjetske i domaće krimiće i trilere pa ove godine uživajte u tileru “Prijatelj iz sjena”, hitu Alexa Northa koji led krv u žilama kao i njegov raniji bestseler “Šaptač” te u romanu “Sasvim obična obitelj” švedskog autora Mattiasa Edvardssona. Ispričan iz perspektive triju glavnih likova, ovaj se psihološki roman polako sklapa u kaleidoskopsku priču o obitelji i zločinu u potrazi za odgovorom na pitanje koliko je daleko čovjek spreman otići da zaštiti one koje voli.

 

Novi self-help hitovi
Čitateljice i čitatelji koji u knjigama traže inspiraciju i hrabrost za mijenjanje vlastite svakodnevice zasigurno će mnogo toga naučiti iz naših noviteta iz popularne publicistike: “Sve je rješivo” Marie Forleo inspirativni je vodič koji će vam pokazati kako se suočiti sa strahovima i dvojbama te savladati prepreke, dok “Moć osjećajnosti” Anite Moorjani osobnim pričama, svjedočanstvima, meditacijama i mantrama mijenja način na koji gledamo na empatiju i empatične ljude.
“Koju igru igraš?” knjiga je koju ne treba posebno predstavljati – riječ je o klasiku iz područja psihologije koji je prvi put objavljen davne 1964. godine, i smatra se jednim od pedeset najvažnijih naslova iz toga područja. Knjiga je do danas prevedena na brojne svjetske jezike i prodaje se u milijunskim nakladama jer svaka nova generacija iznova otkriva vrijednost pristupa dr. Erica Bernea tumačenju međuljudskih odnosa.

V.B.Z. je upravo objavio i naslov “Navika daj 5” Mel Robbins, autorice svjetskog bestselera “Pravilo 5 sekundi”. U novoj knjizi Robbins otkriva jednostavne, ali vrlo efikasne alate pomoću kojih možete promijeniti svoj stav, način razmišljanja i djelovanja.

 

Saznajte više

 

Krajnje je vrijeme da ponovno upalimo zvijezde
Virginie Grimaldi
Cijena: 129 kuna
Najprodavanija francuska spisateljica Virginie Grimaldi povest će vas na zabavno putovanje puno emocija i ljudskosti. Putovanje koje će vas nadahnuti da svim svojim bićem uživate u životu. I da najmilijima poželite reći da ih volite.
Pročitaj više
Dva života Lydije Bird
Josie Silver
Cijena: 119 kuna
Lydia Bird i Freddie Hunter bili su zajedno cijelo desetljeće – uvijek nerazdvojni, uvijek zaljubljeni, srodne duše, ljubav koja je neuništiva. Sve do Lydijina 28. rođendana, kada Freddie pogiba u prometnoj nesreći.
Pročitaj više

Prijatelj iz sjena
Alex North
Cijena: 109 kuna
Neugledan Gritten Wood mjesto je mračne prošlosti. Prije dvadeset pet godina ondje se dogodilo brutalno ritualno ubojstvo u kojem su sudjelovali tinejdžeri. Policija je uspjela uhititi jednog počinitelja, a drugi, Charlie, misteriozno je nestao.
Pročitaj više
Sasvim obična obitelj
Mattias Edwardsson
Cijena: 139 kuna
Sasvim obična obitelj uzbudljiv je triler nove švedske zvijezde Mattiasa Edvardssona koji se ne ispušta iz ruku do posljednje stranice, a kritičari ga već nazivaju književnim fenomenom.
Pročitaj više

Sve je rješivo
Marie Forleo
Cijena: 125 kuna
Sve je rješivo nije samo fraza. To je mantra, poslovica i filozofija. To je životni moto koji će vas, proveden u praksi, učiniti nezaustavljivima. Ova knjiga, koja je već promijenila živote tisuća čitatelja, poziva vas da budete proaktivni i kreativni.
Pročitaj više
Moć osjećajnosti
Anita Moorjani
Cijena: 99 kn
Ovo je knjiga za sve one koji se žrtvuju i ne znaju primati, koji kažu da čak i onda kad bi radije rekli ne, koji osjećaju krivnju kad naprave nešto za sebe, koji su žrtve drugih i nisu svjesni vlastite vrijednosti, a koji žele u cijelosti iskoristiti svoj dar intuicije i suosjećanja.
Pročitaj više

Navika daj 5
Mel Robbins
Cijena: 119 kuna
U knjizi „Pravilo 5 sekundi“, koja je postala globalni fenomen, Mel Robbins poučila je milijune ljudi diljem svijeta tajni motivacije sadržanoj u pet sekundi. Sada se vratila s još jednim jednostavnim, provjerenim alatom kojim možete poboljšati svoj život: navikom DAJ PET.
Pročitaj više
Koju igru igraš?
Dr. Eric Berne
Cijena: 119 kuna
Koju igru igraš? klasik je iz područja psihologije, prvi put objavljen davne 1964. godine, i smatra se jednim od pedeset najvažnijih naslova iz toga područja. Knjiga je do danas prevedena na brojne svjetske jezike i prodaje se u milijunskim nakladama jer svaka nova generacija iznova otkriva vrijednost pristupa dr. Erica Bernea tumačenju međuljudskih odnosa.
Pročitaj više

mime-attachment.jpg

mime-attachment.jpg

mime-attachment.gif

[izvor informacije V.B.Z.]

Facebook