Stigao je novi trailer ekranizacije bestselera NY Timesa. NOVE SCENE OBEĆAVAJU TRILER KOJI ĆE VAS DRŽATI U NAPETOSTI DO SAMOGA KRAJA

Fotografiju ustupio Con Film

“U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive”. To su riječi kojima glumica Daisy Edgar-Jones započinje novi trailer nadolazeće ekranizacije uspješnice NY Timesa “Djevojka iz močvare”. Knjiga, koja je prodana u više od 10 milijuna primjeraka, svoju će adaptaciju na filmska platna doživjeti krajem ljeta. No, do tada, spomenuti trailer sigurno će filmsku publiku staviti u dodatnu neizvjesnost jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kya, djevojka iz močvare. Misteriozni ljubavni trokut, ubojstvo bez ikakvih tragova i urota malenog gradića protiv djevojke koja je odrasla u divljini pravi su recept za uzbudljiv triler.

Također, u traileru se može čuti i dulja verzija naslovne pjesme filma “Carolina” koju je samo za potrebe filma napisala i otpjevala Taylor Swift. Ne treba ni spominjati kako brojna publika nestrpljivo iščekuje pjesmu koja se već sad može prednaručiti na njezinoj službenoj stranici taylorswift.com.

Nadolazeći film najavila je i producentica Reese Witherspoon čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma. Uz nju, u najavi pod imenom “Ubojstvo u močvari” pridružila se i glavna glumica, redateljica Olivia Newman, producentica Lauren Neustadter te glumac Taylor John Smith. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kye zasigurno će nadahnuti i inspirirati mnoge a njezina poveznica s ubojstvom pobudit će sumnju u baš svakog lika.

DJEVOJKA IZ MOČVARE uskoro u kinima

Where the Crawdads Sing – IMDb

[izvor informacija Continental film]