Sing 2 (2021)
Redatelj: Garth Jennings
Glumci: Marko Makovičić, Ivana Rushaidat, Ivan Glowatzky, Dražen Bratulić

Animirani film “Pjevajte s nama” je nastavak istoimenog filma iz 2016 godine. Koala Buster Moon i njegova životinjska ekipa spremaju svoj najbolji scenski nastup do sada, no prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu da im se pridruži. To je Bono iz skupine U2, kojem u hrvatskoj sinkronizaciji glas daje Robert Ugrina. Srećom, pjesme nisu sinkronizirane, pa se može uživati u hitovima pogotovo kada ih zapjeva Bono.

Fotografiju ustupio Editus

“Pjevajte s nama 2” je film o upornosti, pomaganju, suradnji i naravno – o pjevanju! Koala Buster je sa svojim prijateljima pokrenuo iznimnu uspješno kazalište. Međutim, o želi više i pokazati onima koji ih omalovažavaju da su i za velike stvari. Naravno, na putu se suočavaju s raznim preprekama i problemima, ali uz pomoć prijatelja uspijeva ostvariti svoj naum.

Ovo je pravi obiteljski film, pogodan za dječju dob od 7+. Uobičajene slapstick šale nasmijat će lako i odraslu publiku, koji bezbrižno mogu s djecom pogledati za film, koji je bez nasilnih scena, zastrašujućih prizora, seksualnih aluzija i nepodobnog rječnika. Iz kina očekujte izaći u plesnom ritmu, pa čak ako i ne volite pjevanje na filmu.

Iva Brčić

Pjevajte s nama 2 – Movie Site
Sing 2 – IMDb