Nakon brojnih uspjeha diljem Europe i rasprodanih koncerata u brojnim dvoranama, glazbeni spektakl “Rock the Opera” stiže u Zagreb. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. S ponosom predstavljamo koncert u Zagrebu u K.D. Vatroslav Lisinski , 22.10.2021. sa početkom u 20:00 h.

Fotografija preuzeta s portala MusicTime

Otkakako je njemački dirigent Fredemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj spektakl nastavio je prenositi energiju diljem Europe na broja prestižna mjesta i dvorane. U Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filhamornije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti. povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno.

[izvor informacije MusicTime]