S OZNAKOM +18 u kina je stigao brutalan nastavak hit horora – Ne diši 2. Pet godina nakon što je ‘Ne diši’ istovremeno oduševio i šokirao kino publiku diljem svijeta i pritom zaradio titulu jednog od najboljih horora u posljednjih 20 godina, stigao nam je i njegov, kako kažu – izvitopereni nastavak.

Fotografiju ustupio CF

Naš protagonist Norman Nordstrom danas živi povučeno s Phoenix, djevojčicom o kojoj brine i kojoj usađuje vještine potrebne za preživljavanje u okrutnom svijetu. Njihov miran život narušen je kad im skupina muškaraca upadne u dom s namjerom da otmu Phoenix.

Norman kreće u neizrecivo brutalan lov za njezinim otmičarima, a putem će na površinu isplivati njegovi grijesi iz prošlosti… Na korak od smrti, Phoenix se suočava s bolnim pitanjem – je li joj Norman otac ili čudovište?

“Ne diši 2” dostojan je nasljednik originala koji impresivnom izvedbom nosi Stephen Lang i koji je prvi film ove godine u našim kinima s oznakom “+18”. Uglavnom, shvatili ste – ukoliko ste dovoljno hrabri – “Ne diši 2” u vaše omiljeno kino stiže upravo danas.

Ne diši 2 – Movie Site
Don’t Breathe 2 – IMDb

[izvor informacija Continental film]