Hrvatski filmski savez poziva vas da novčanom donacijom pomognete obnovu Kino kluba Sisak

Razorni potresi koji su ovihdana (ponedjeljak i utorak, 28. i 29.12.2020.) pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji.  Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi članovi su dobro, i čvrsto stojimo uz to da ne odustajemo od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima.

Fotografiju ustupio KKS

Prijatelji i kolege Kino kluba Sisak iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Lijepe naše, ali i brojni drugi, ponudili su materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što je uništeno. Hrvatski filmski savez priključuje se ovoj akciji pozivom svima voljnima da novčanom donacijom pomognu sanaciju materijalne štete koju je pretrpio Kino klub Sisak.

Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami.

Podaci za uplatu i kontakt

Kino klub Sisak
OIB: 69952113613
E – mail: matija@kks.hr
Žiro račun: HR972500009110143050
Opis plaćanja:: “Za Kino klub Sisak”
Kino klub Sisak – Web

Hvala vam na pomoći!

[izvor informacije www.hfs.hr]