PUTOKAZI PREDSTAVLJAJU NOVI SINGL “TanTanatos FILIP FRANK REMIX” !

Nakon inspirativnog singla “Imam nekog koga nemam”, Putokazi donose treći singl s novog albuma “Meandri” . Riječ je o novom čitanju skladbe “TanTanatos“ s prepoznatljivim simfo pasažima glazbenika Filipa Franka koji će vas osvojiti inovativnim zvukom i kolažom atmosfera koje se skladno prelijevaju iz jedne u drugu.

Pjesma se predstavlja javnosti i video remiksom autorice Gee Rajić snimanom u unutrašnjosti Istre, kraj Buzeta, na Lindaru, Pazinskom potoku te u Crkvi sv. Marije na Škriljinah kraj Berama.

KAZALIŠTE ULYSSES NAJAVLJUJE KONCERTNO PREDSTAVLJANJE ALBUMA “MEANDRI”

Koncertno predstavljanje albuma „Meandri“ održati će se na Brijunima, 14. kolovoza, u vrtu Etnografskog muzeja na Velom Brijunu, unutar sezone Kazališta Ulysses 2020. gdje će publika uživo moći iskusiti i uživati u punini umjetničkog izričaja Putokaza.

rezervacije, info i ulaznice: https://www.ulysses.hr/hr/kontakt/ulaznice/

(O albumu “Meandri”: “Odlučili smo zagrebati najdublje. Uronili smo u novi projekt od početka do Smrti. Skladbe u Meandrima putovanja su koja izmjenuju tijek, korita Rječine, oštro i krivudavo, ali uvijek s konačnim ciljem. Konačnim poput Smrti, koja je uvijek na koncu novog početka. Vrijeme je za krik. Za potragu za izgubljenim nama Samima. Za ljubavlju, suradnjom, dobrim i Svjetlom. Samo, kako ponovno spoznati vrline toplog Sunca i Života? Ako nisi upoznao tamu, nećeš znati cijeniti Svjetlost. Ako ne poštuješ Tugu i Smrt, nećeš znati poštovati Život.” )

Autorica teksta, glazbe i vokalnih aranžmana na albumu “Meandri” je Miranda Đaković, a uz nju se kao producenti potpisuju glazbeni aranžeri albuma Zoran Majstorović i Iztok Turk. Gost koncerta je Zoran Majstorović (akustična i električna gitara, arapska lutnja). Putokazi su Jasmina Sokoli, Antonia Svetina, Helena Živković, Ivana Blaškan, Daniela Rašić Strčić,  Dolores Marinić i Sarah Nicole Vukšić.

Legendarni riječki “Putokazi” ove godine slave punih trideset i šest godina postojanja novim albumom “Meandri”.  Iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača, Putokazi hrabro istražuju, promišljaju glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuvaju ono na što se danas rijetko nailazi – predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva.

                            “NEMA NAS”  (off program EPK2020) (off EPK 2020 nije službeni dio EPK2020.) ostvareni programi:

– Arte.Ri.Ja. glazbeno-scenski čin PUTOKAZI Putokazi Rijeka bez publike samo za Svemir održan 27. lipnja 2020., istoga dana i iste noći, Negdje – Rječi.Na/Organski organski susret s prirodom PUTOKAZI Putokazi Rijeka održan 4. srpnja 2020. bez publike bez profesionalne šminke i frizure u A capella izvedbi Meandara IV, V i II s albuma Meandri – “Svjetski dan izgubljenih sjećanja”  obilježen 4. srpnja 2020. PUTOKAZI Putokazi Rijeka bez publike u monumentalnom mlinu Žakalj na Rječini A capella izvedbom albuma Meandri  bez publike, samo za Svemir

Više na webu:

Trend51
Centar Kulture
Facebook 01
Facebook 02
Facebook 03

[izvor informacije Putokazi]