Upiši edukaciju Prvi put snimam ili se prijavi za volontiranje

Priliku za dobar završetak ljeta, uz lijepe uspomene iz Opatije te učenje i ulaganja u sebe, nude ti organizatori 18. Liburnia Film Festivala. Oni pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže kao volonteri ili polaznici edukativne radionice Prvi put snimam.

Fotografiju ustupio LFF

Prijave za volonterke i volontere otvorene su do 10. kolovoza 2020. Traže se osobe koje vole raditi s ljudima, zanima ih film, organizacija festivala, širenje vidika i druženje s filmskim ekipama. U prijavnici možeš napisati što te zanima i koji poslovi bi te veselili. Sa svim pitanjima i nedoumicama ekipi iz LFF-a se možeš javiti na mail liburniafilmfestival@gmail.com.

Radionica Prvi put snimam je zamišljena kao četverodnevno druženje tijekom kojeg polaznici u manjoj grupi prolaze kroz sve faze stvaranja dokumentarca. Zajednički odabiru temu, istražuju ju, odluče što će snimati, snime to i potom montiraju. Od polaznika se ne očekuje nikakvo predznanje, važna je samo dobra volja i želja za učenjem. Radionica će se održati od 24. do 27. kolovoza 2020. u prostorima Vile Antonio i na otvorenom. Prijaviti se možeš slanjem maila na liburniafilmfestival@gmail.com do srijede, 19. kolovoza 2020. U mailu je potrebno navesti svoje ime i prezime, broj mobitela, mail, dob i kroz rečenicu-dvije kratko opisati o čemu biste željeli snimati svoj prvi film. Sudjelovanje u radionici se ne naplaćuje.

18. Liburnia Film Festival organizira Udruga LFF, suorganizator je Restart, a partner Festival Opatija. Podržavaju ga Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, RIJEKA 2020, Grad Opatija, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Grada Opatije i drugi podupiratelji. Cjelogodišnji program razvoja organizacije, Udruge LFF, podržava Zaklada “Kultura nova”.

[izvor informacije Liburnia film festival]