Poštovani posjetitelji,

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku po preporuci Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije odlučilo je od 13. ožujka ne izvoditi predstave i koncerte. Stoga Vas molimo da na blagajni zamijenite svoje ulaznice za iste predstave koje će se izvoditi krajem travnja, u svibnju i lipnju ili za neke druge predstave u tom periodu.

Fotografiju ustupio HNK Osijek

Također na blagajni možete dobiti i povrat novca za predstave i koncerte koji su odgođeni, a kupili ste ulaznice. Pretplatnici će također biti obaviješteni o promjenama termina za pretplatničke predstave.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i očekujemo Vas uskoro ponovno u našem kazalištu.

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku


Budimo odgovorni prema sebi i drugima!

Prema uputi Stožera civilne zaštite, Ministarstva zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo podsjećamo na važnost odgovornog ponašanja prema sebi i drugima.Rukovanje se smatra bliskim kontaktom za širenje bolesti koje se prenose kapljičnim putem, te se zbog toga preporučuje da se ljudi što manje rukuju, jer se time smanjuje rizik potencijalnog prijenosa bolesti koje uzrokuje novi koronavirus (COVID-19) i drugih bolesti koje se prenose tim putem.

Preporuča se zdravstvenim ustanovama i zdravstvenim djelatnicima da pružanje usluga zdravstvenog turizma (pružanje zdravstvenih usluga osobama koje dolaze izvan Hrvatske, primjerice dentalne usluge, lječilišne usluge i dr.) osobama koje dolaze iz zahvaćenih područja odgode u narednih mjesec dana kako bi se spriječio rizik mogućeg širenja COVID-19 bolesti uzrokovane novim koronavirusom (SARS-CoV-2) iz zahvaćenih područja.

COVID 19 zaštita

Pravilno pranje ruku

[izvor informacije HNK Osijek]