BLOODSHOT – Opako dobar Vin Diesel stigao je u domaća kina

Ikona akcijskih filmova – Vin Diesel – vratio se na velika platna u novom filmskom ostvarenju Bloodshot. Ovaj akcijski SF spektakl snimljen je prema istoimenom bestseler stripu, a filmska inačica se u domaćim kinima i IMAX-u prikazuje od 12. ožujka, i u 4DX i MX4D formatima.

Fotografiju ustupio CF

U svojoj najnovijoj filmskoj ulozi Vin Diesel je i dalje opaka faca. U filmu on predstavlja najveće ljudsko ostvarenje svih vremena, neuništivo oružje, neosporivi dokaz najvećeg čovjekovog napretka. U njegovim venama teče tehnologija koja mu daje nevjerojatnu snagu i sposobnost izlječivanja. On je jednostavno neuništiv a film vrhunska akcija koju smo čekali.

Film ‘Bloodshot’ prati Rayja Garrisona, poginulog vojnika kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies koja proizvodi oružje, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage – jači nego ikada i s mogućnošću samo-izlječivanja. Ali nove sposobnosti imaju svoju cijenu. Njegovo tijelo i um kontrolira korporacija koja ga je oživila. Ray sada, pateći od potpunog gubitka pamćenja i prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, pokušava otkriti vlastiti identitet, razliku između prave istine i manipulacije iza koje stoji korporacija. U tome mu pomaže tim ostalih ‘nadograđenih’ kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.

Film Bloodshot nastao je prema istoimenom stripu izdavača “The Valiant Comic Book”. Redatelj filma je David S. F. Wilson, a osim Vina Diesela u filmu glume Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell i Guy Pearce.

‘Bloodshot’ u kinima, u IMAX, 4DX i MX4D formatima od 12. ožujka 2020.

Bloodshot – IMDb

[izvor informacija Continental film]