U subotu, 7.3.2020. u kazalištu Knap obilježava se 50-ta izvedba hit predstave „KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO“! Ova planetarno popularna crnohumorna komedija nastala je 2017. godine prema istoimenom romanu A.Amurria i otada uspješno puni dvoranu kazališta Knap. Do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Fotografiju ustupio KNAP

U ulozi supružnika koje povezuje „ubojita ljubav“ odlično su se snašli Iskra Jirsak i Petar Atanasoski dok režiju potpisuje Boris Kovačević. Kroz priču nas vodi desetero jednako zanimljivih i napornih osobnosti, odnosno desetero “najopasnijih tipova supružnika na tržištu“ – Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija, i Hipohondar. Svi oni na zaista humorističan način opisuju probleme s kojima se u braku možemo susresti.

Povedite svoju dragu/dragog u Knap, 7.3. i saznajte krije li se u vašoj boljoj polovici jedno od navedenih devastirajućih bića. Predstava počinje u 20h, a ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 40 kn mogu se rezervirati na: 01 2303 122; knap@knap.hr i/ili kupiti u Centru Knap.

[izvor informacije KNAP]