Nora Roberts, kraljica ljubavnih romana, spisateljska superzvijezda i autorica dvjestotinjak bestselera New York Timesa tiskanih u petsto milijuna primjeraka, 1995. postavila si je novi spisateljski izazov. Pod pseudonimom J. D. Robb objavila je roman ‘Goli u smrti’, futuristički ljubavni krimi-triler, koji je prvotno bio zamišljen kao početni dio trilogije ‘U smrti’, no s godinama je prerastao u seriju čiji će pedeseti naslov biti objavljen 2020. Romani su doživjeli senzacionalan uspjeh i javnost se šest godina pitala tko se krije iza pseudonima, sve dok 2001. to napokon nije otkriveno.

‘Goli u smrti’ vodi nas u 2058. godinu kada tehnologija vlada svijetom. New Yorkom hara okrutni ubojica žena kojem je za petama Eve Dallas, iskusna policijska poručnica mračne prošlosti, koja živi osamljeničkim životom i potpuno je posvećena svojoj službi. Tijekom istrage Eve će upoznati markantnog i karizmatičnog irskog milijardera i bivšeg kriminalca Roarkea, jednog od osumnjičenika. Eve će se naći na dotad nepoznatom terenu premreženom političkim intrigama i obiteljskim tajnama i unatoč oprezu i upozorenjima, spoznati da strast i zavođenje imaju vlastita pravila…

Savršen spoj neizvjesnosti, futurističkog policijskog žanra i vruće romanse… istinski zabavno.
Publishers Weekley

Pisala ona kao J.D. Robb ili pod svojim pravim imenom, volim Noru Roberts. To je žena koja jednostavno ne zna napisati lošu priču. Jedinstveno i uzbudljivo štivo o Eve Dallas, koja je nevjerojatno snažna i nevjerojatno seksi.
Stephen King

Informacije o knjizi:

J.D. Robb
Goli u smrti

Originalni nnaslov: Naked in Death
Prijevod: Leona Grujić
Godina izdanja: 1995.
Godina hrvatskog izdanja: 2019.
Izdavač: V.B.Z.
Biblioteka: Ambrozija
Format: 13,5×20
Uvez: meki
Broj stranica:
ISBN: 978-953-520-211-0
Cijena: 99,00 kn

[izvor informacije V.B.Z.]