Pozivamo Vas da 16.12., u  Zagrebu, u Verde brunch & caffe, prisustvujete predstavljanju knjige “Mi. Žene.”, autorice Nataše Jukić! Predstavljanje knjige će se održati u 18:00, a program će voditi Alis Marić. Također, svi posjetitelji će imati priliku i kupiti knjigu “Mi. Žene.”

 
O knjizi:
Knjiga “Mi. Žene.” projekt je jednakosti i zajedništva. Riznica istinitih priča 100 žena današnjeg vremena, živućih inspiracija. Ova knjiga potvrda je svakoj djevojci, ženi i baki da nikada i u ničemu nije sama. Sve je to neka od nas prodisala i preživjela. Knjiga koja poziva na toleranciju prema različitosti, ranjivosti i manjinama, koja podsjeća na vrijednost u svakoj od nas i u kojoj je svaka žena utvrda obitelji. Knjiga koja uči naše sinove, putokaz je našim kćerima i utjeha svakoj od nas. Pogotovo u današnje vrijeme kad se zazivaju zakoni davnih vremena, a žene se često guraju u drugi plan. Ovo je knjiga koja budi, potiče i hrabri svakoga tko je pročita i ukazuje da uvijek možemo više nego što mislimo. Da smo jače od svojih ograničenja i svih onih koja su nam nametnuta. Knjiga koja svojim rečenicama šapuće: “Ti to možeš!” Knjiga sadrži preko 90 ilustracija ilustratorice Done Tomić, a za dizajn naslovnice zaslužan je Marciuss Design .
 
Naziv knjige: Mi. Žene.
Autorica: Nataša Jukić
Izdavač: Naklada Fragment
Godina izdanja: 2019.
Format knjige: 16,5cm x 23,5cm
Uvez: Tvrdi
Cijena: 149,00kn + poštarina
 
O autorici:
 
Nataša Jukić rođena je 1978. godine u Splitu. Djetinjstvo je provela u Kaštelima, gdje je završila i osnovnu školu. Srednju školu i sva ostala doškolovanja završila je u Splitu. Piše oduvijek, o svemu što joj dotakne dušu. Njena misija je barem malo nabolje popraviti ovaj svijet. Priče su snažan alat kojim, ako ga ispravno koristimo, poklanjamo djeci čuda u rukavu, pomagala za život. Po zanimanju je suradnik u odgojno-obrazovnom procesu. Trenutno radi kao asistent u nastavi djeci s teškoćama. To je posao kojeg obožava i kojeg radi već dugi niz godina, najviše s djecom iz spektra autizma. Također je i Master neuro-lingvističkog programiranja, Članica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade i Članica CAP tima Hrvatske, pri udruzi Korak po Korak koja se bavi sprječavanjem vršnjačkog nasilja među djecom i svim ostalim oblicima nasilja.
 
Kolumnist je portala Roditelji.hr i Portal grada Kaštela, a administrator i vlasnik stranice Preporuka Priča za Djecu.
 
Dosad je izdala tri knjige:
– Zagrebi sivu – nakladnik: Redak. d.o.o., Split 2018. godine.
– Krijesnica koja se zove baš kao Ti – nakladnik Mind Ability d.o.o., Zagreb 2018. godine.
– Biseri prosuti morem – nakladnik: Click Media j.d.o.o., Kaštela 2019. godine
 
[izvor informacije Fragment]